VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum pro otázky a diskuze o českém VATSIMu a online létání všeobecně.
No pokud by šlo o chlazení s pípou, tak nemám problém zapůjčit naše, eventuelně doplnit soudkem něčeho z mého kraje, (Primátor, Krakonoš, Opat).

Myslím si že by to bylo lepší, než to řešit lahvátorem..stejně jsou všichni pivaři.
Naposledy upravil(a) Gelba dne 29 čer 2015, 21:27, celkem upraveno 1 x.
[quote="Ondřej Gelbič"]
No pokud by šlo o chlazení s pípou, tak nemám problém zapůjčit naše, eventuelně doplnit soudkem něčeho z mého kraje, (Primátor, Krakonoš, Opat).

Myslím si že by to bylo lepší, než to řešit lahvátorem..stejně jsou všichni pivaři.
[/quote]

Já bych to řešil Plzní, že Ivoši? :D
[quote="Bedřich Schindler"]
[quote="Ondřej Gelbič"]

[/quote]

[/quote]

Čekal jsem, že se ozve liga NicNežPlzeňNepiju :D

Každopádně já se spokojím s čímkoliv kromě Krušovic, takže je mi to jedno...
[quote="Ondřej Gelbič"]
[quote="Ondřej Gelbič"]

[/quote]

[/quote]

Čekal jsem, že se ozve liga NicNežPlzeňNepiju :D

Každopádně já se spokojím s čímkoliv kromě Krušovic, takže je mi to jedno...
[/quote]

To není liga NicNežPlzeňNepiju , to je liga Ivoši Hrdličky. :D
[quote="Ondřej Gelbič"]

[/quote]

[/quote]
Jo. :-)
[quote="Petra Ondráčková"]
Skoro všichni. Doufám, že slivovičku někdo taky rád ochutná.
[/quote]

Ani pivař, ani slivovicař..:) Koukám, že tam budu asi jedinej střízlivej..:D
Dobrá tedy, na pivu se asi neshodeme - budu muset ustoupit korporátním společnostem.

Každopádně shodeme se asi na tom, že bereme sud. S chlazením tedy počítám, mám brát zároveň sud, který se tu odhlasuje, nebo si to bere na starost někdo jiný?

[quote="Marek Sobaniec"]
<joke>Jestli tam bude Krakonoš, tak tu bečku někomu osobně omlátím o hlavu.<\joke> :) :) :) :D

Hele, a co to místní? Jak se to jmenovalo? - Konrád. :)
[/quote]

Kurňa no tak snad pro ten zážitek bych ten soudek snad dovezl :) :) ...Pivo ze Sudet, Konrád Henlein, akceptuji též.
Tak jsem cekal do posledni chvilky, nicmene bohuzel od 16.7. jsem pracovne v ENGM a letame pro NAX, v nedeli mam planovano NAX1502 a NAX1503 do LKPR, takze vam zamavam z vysky, i kdyz je to prilet nekdy pozde odpoledne :-) ( jeste doplnim tabulku )
Na páteční večer budu nakládat kuřecí křidýlka. Do seznamu přibyla kolonka, kam si doplňte, jestli chcete nebo ne. Standartní porce budou 4ks, pokud někdo chce víc, napište počet.
Přílohy
křídla2.jpg
křídla2.jpg (85.5 KiB) Zobrazeno 5889 x
křídla1.jpg
křídla1.jpg (78.36 KiB) Zobrazeno 5889 x
Naposledy upravil(a) Jindřich dne 30 čer 2015, 22:27, celkem upraveno 1 x.