VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum pro otázky a diskuze o českém VATSIMu a online létání všeobecně.
Ok, co takhle v rámci COD 12. 4. udělat přelet ze Sliače zpět do ČR a následně (o týden později, 17. 4.) přelete do Fridrichshafenu? :)

Bohužel teď vůbec nevím, kde mi hlava stojí, takž reaguju na všechno omezeně (ale snažím se).
Soudruzi..., blíží se plánovaný přelet ze Sliače, plánovaný na 12.4.2012.

a) Prosím, aby se účastníci nahlásili (stačí sem do fóra napsat cca \"poletím\").
b) Prosím s. nprap. Šmída, aby přes rozvědku kontaktoval nám spřátelenou armádu SR a pokusil se nám domluvit obsazení FIR Bratislava.
c) Je potřeba ujasnit si, kdo poletí s jakou plechovkou.

Moje myšlenka je taková, že se vytáhnou Gripeny a podobná žihadla. Utvoří se roje/formace nejvýš po třech. Provede se vzlet ze Sliače, průlet v Bratislave, průlet v BRQ, průlet v PRG, dosed v Čáslavi. Následná volná zábava (když to stihneme rychle, zdatnější jedinci si na ACC mohou aktivovat nějaké prostory po republice, prostřednictvím TSA si tam doletět, zablbnout a vrátit se).

Tak pojďme na to! ;)
No... já nevím, ale řek bych, že nám v té \"skupinové slétanosti\" ještě pořád něco chybí... Asi bych to v tuhle chvilku radši hnal tímhle směrem, abychom si při tom přeletu do Fridrichshafenu netrhli ostudu, co?
Jak jsem psal, ja se pridam s cimkoliv.
Nicmene, cim pomalejsi, tim lepsi, protoze snazsi, rekl bych.
(A jestli chceme obletavat ty airshow, tak i k udrzeni se v blizkosti letiste je vhodnejsi nejaky pozvolny cmelak, nez elektronik-supersonik. No, dobre... Lightning neni uplne predstavitel POMALEHO cmelaka ... myslim, ze tu Alcu by dal ;-)
[quote="Radizz"]Soudruzi..., blíží se plánovaný přelet ze Sliače, plánovaný na 12.4.2012.

a) Prosím, aby se účastníci nahlásili (stačí sem do fóra napsat cca "poletím").
b) Prosím s. nprap. Šmída, aby přes rozvědku kontaktoval nám spřátelenou armádu SR a pokusil se nám domluvit obsazení FIR Bratislava.

Moje myšlenka je taková, že se vytáhnou Gripeny a podobná žihadla. Utvoří se roje/formace nejvýš po třech. Provede se vzlet ze Sliače, průlet v Bratislave, průlet v BRQ, průlet v PRG, dosed v Čáslavi. Následná volná zábava (když to stihneme rychle, zdatnější jedinci si na ACC mohou aktivovat nějaké prostory po republice, prostřednictvím TSA si tam doletět, zablbnout a vrátit se).

Tak pojďme na to! ;)[/quote]
Zjistím co se dá, a pokusím se zajistit a dám vědět..
[quote="Radizz"]Soudruzi..., blíží se plánovaný přelet ze Sliače, plánovaný na 12.4.2012.

a) Prosím, aby se účastníci nahlásili (stačí sem do fóra napsat cca "poletím").

Tak pojďme na to! ;)[/quote]
Zjistím co se dá a dám vědět..
Tak kolik nás je, chlapi?

1x Lightning (VL)
2x L-159 (OG, RR)

Vše?

Marťas, Ty s náma nepoletíš? Co s. mjr. Machalínek? A co civilní zaměstnanec Linhart? :) Nechcete nám trošku zagripenit (JM, ZL), když my to ještě neumíme?
Ahoj,
Tak se pokouším spojit s Jožkou, abych zajistil na 12 obsazení LZBB CTR a Sliače. Zatím se mi to nepodařilo je asi pracovně mimo. No a aby toho nebylo málo, tak jsem se přidal k USA Tour 2012. Tam by se beze mě zcela určitě na chvilku obešli a můžu je doletět později, no ale vy se kluci bez vedoucího určitě ztratíte....:-) Krom toho služba vlasti.....atd. Musím se podívat s čím to bude případně kolidovat.

Dávám ale i tak na zvážení jestli tři stroje není málo...trénovat můžeme kdykoli v LKAA (Vláďa a já včera dokonce v EDDT) ale co založit nové armádní vlákno na podobné akce, vybrat něco na přelet z kalendáře. Musí to být zase intenzivní masírka jinak účast nezajistíme..:-)
Ehm, no, ja myslim, ze jsme to uz diskutovali nekolikrat... myslim, ze je dulezite, aby nekdo letal... casto, a idealne pravidelne. Udelat jednou za cas humbuk a pak se divit, jak to nejde, zas tak zabavne neni.
Ja ve ctvrtek poletim, i bez fanfar. Pokud se chcete pridat, jste velmi vitani.
Láďo, já ve čtvrtek na 99 % budu a rád si s Tebou zaletím. Udělej prosím nějaký miniaturní briefing (nestíhám)..., pokud se nestane nic mimořádnýho, tak se já a moje ALCA provětráme. :)

Ale jestli tu plechovku z Vodochod předežene i ta Tvoje vrtule, tak s tou mašinou už doopravdy končím. :)
Ja jsem byl asi spatne pochopen. Jasne ze to nema cenu dvakrat do roka a zvlaste kdyz to neni secvicene a pokazde v jinem obsazeni. Soude ale zatim podle probihajici diskuse papirovych zajemcu je hodne ale nakonec se vzdy dostavi nejnutnejsi minimum. Proto jsem navrhoval viz vyse. Ve ctvrtek budu a domluvime se co a jak...
Prosím VL, aby zase zařídil nějaký Skype.

Já se vracím ze školy, ale na 20 loc. bych měl být na stopkách na Sliači. ;) Aspoň zase trošku zarachotíme a rozvíříme vzduch. Láďo, jestli máš čas, zkus nám to tu trošku naplánovat.
Já bych rád lítal, ale...
Většinou se tyto akce plánují na dobu (dny; myslím uprostřed pracovního týdne), kdy jsem v práci. A ani o víkendech nemám moc příležitostí, protože když má manželka volný víkend, bereme si vnučku. A ta to má \"vyřešené\" - babičku má na spaní, dědečka na hraní. Z toho plyne, že ve dnech, co ji máme u sebe, mezi sedmou hodinou ranní a devátou večerní mám jako hlavní náplň dne \"oživování\" Bárbínek a jiné radosti.
A druhou věcí je, že se nekamarádím s rourama. Já už jen vrtuláky... ;)
(k těm vrtulím - nosím v hlavě takovou myšlenku; VFR polítání ve stopách jedné důležité události v dějinách ČSR...)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 14