[quote="Bedřich Schindler"]
[quote="Pavel Kubáč"]
[quote="Bedřich Schindler"]
[quote="Pavel Brodský"]
Aktualizace:
1) Lokace - Přerov padá, muzeum pro havarijní stav budov zavřeli a zrušili, a ubytování tam stejně nemáme. Takže
Liberec, to už je nejspíš rozhodnuté.
2) V Liberci nám Petr Bílý nabízí možnost spát na zemi u něj v kancelářích (jako při Runway4you Vratislavice, kdo tam byl), nebo na zemi u DC9. Pokud budeme mít zájem, není to problém. Pokud bude někdo chtít spát na posteli, dohodneme jiné ubytování.
Prosím ty, kdo nebudou příští sobotu v Praze v hospodě, kde tohle probereme a rozhodneme,
nechť se vyjádří sem, jestli preferují spaní na zemi v intexu zdarma a u DC9, nebo jestli raději nějaké ubytování.
3) V areálu intexu nemůžeme dělat velký oheň, ale můžeme grilovat (klidně to prase), pokud si dovezeme gril. Platí-li tedy Ivošova nabídka na sele, máme tedy gril?
4) Termín - definitivně rozhodneme přístí sobotu, zatím to ale nejlépe vypadá na víkend 17-19 července, kdy může nejvíce lidí. Případně zaktualizujte vaše preference termínů v prvním příspěvku.
PB
[/quote]
Všechny čtyři body zní pěkně. Co se týče druhé odrážky, tak preferuji spaní doma, ale jestli budeme něco popíjet, tak se obávám, že se domů na kole, ani pěšky, nedostanu

[/quote]
Bedo mas na mysli spat u tebe doma?
[/quote]
U mě spím maximálně já anebo osoby mě výrazně sympatické ... Né, že byste byli nesympatičtí, ale dokážu si představit, jak to bude po grilovačce vypadat

[/quote]
Jako po grilovacce jeste pak u tebe doma, no to budes spat take na zemi :-P