VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum pro otázky a diskuze o českém VATSIMu a online létání všeobecně.
Podle PVho Přerovský mlýn spíš nebude (heh), takže musíme něco vymyslet nejspíš na vlastní pěst. Tím pádem, pokud někdo máte tipy i na konkrétní místo (kde nás snesou), tak by se hodilo.

PB
Mě se líbí Liberec/Vratislavice. Ne že by se mi nechtělo cestovat, koneckonců o víkendech jsem ve Vraťáku minimálně, ale je tu na dosah ruky Ještěd, Bedřichov, Jablonec, je to do 100km od Prahy a místa na spaní habakuk. Sám si šiju na sebe oprátku, protože budu instruovat zase celej den jak o život, na druhou stranu bych se rád konečně taky tady po okolí porozhlídl, protože jinak jen vyšívám :)
To jsou jenom takové fámy na strašení pražáků. Pokud vím, tak Jožina z bažin už polapili a šoupli do zoo v Lešné. ;-)
Liberec je trochu z ruky, ale třeba se mi podaří urvat. Bude možnost se podívat i na stavbu DC?
[quote="Martin Tlolka"]
To jsou jenom takové fámy na strašení pražáků. Pokud vím, tak Jožina z bažin už polapili a šoupli do zoo v Lešné. ;-)
Liberec je trochu z ruky, ale třeba se mi podaří urvat. Bude možnost se podívat i na stavbu DC?
[/quote]

Liberec je třeba na rozdíl od Přerova pro většinu určitě po ruce ... Třeba pro mě, kdybych měl čas :D
Tak zatím se napsalo 23 lidí, což nevypadá vůbec zle :) Vy ostatní pište, zatím vypadá nejžádanějí víkend 18. - 19. července, nicméně pokud se napíše dalších 20 lidí s jiným datem, tak není ještě nic uzavřeno...

PB
Tak to prozatím dle tabulky vypadá na pěknou účast. Jak hodně brzo mám odpískat rozhodnutí o termínu? Já to moc brzo vědět nepotřebuju, ale snažím se najít kompromis mezi tím, jeslti se ještě někdo bude chtít vyjádřit a mezi tím, aby s tím všichni mohli počítat...

Jinak pokud dorazí 20+ lidí, tak to bude slušná akce. V případě konání ohňostroje si beru na starost římské svíce  ;D

PB
Já osobně bych to s termínem moc nehrotil, je nějaký důvod to zařizovat hodně dopředu? Myslím si, že i kdyby se to uzavřelo koncem května, kdy bude plno lidí vědět více o svém volnu (včetně mě), tak to bude lepší než teď, kdy se někdo nahlásí, ale je to pořád čtvrt roku, což je dlouhá doba.
V případě konání ohňostroje si beru na starost římské svíce
[rejp] Mno nevím jestli by ti mělo přijít do ruky cokoli co má něco společného s ohněm :P [/rejp]

...
Naposledy upravil(a) JKol dne 09 dub 2015, 18:14, celkem upraveno 1 x.
A takto nám začala a skončila trilogie Brodha a jeho bota: Brodha v botách, Brodha v hořících botách, Brodha bez bot.

EDIT: Sakra, proč to cenzuruješ ! :D
Naposledy upravil(a) vojav dne 09 dub 2015, 18:16, celkem upraveno 1 x.
[quote="Pavel Brodský"]
Tak zatím se napsalo 23 lidí, což nevypadá vůbec zle :) Vy ostatní pište, zatím vypadá nejžádanějí víkend 18. - 19. července, nicméně pokud se napíše dalších 20 lidí s jiným datem, tak není ještě nic uzavřeno...

PB
[/quote]

18-19.7. mi taky vychází nejlíp páč 16.7. přiletím z Gruzie a na ten víkend po 3 tejdnech mimo civilizaci si určitě nebudu plánovat nějaký další výpravy do zahraničí takže vím na 100% že budu mít čas :D
Aktualizace:

1) Lokace - Přerov padá, muzeum pro havarijní stav budov zavřeli a zrušili, a ubytování tam stejně nemáme. Takže Liberec, to už je nejspíš rozhodnuté.

2) V Liberci nám Petr Bílý nabízí možnost spát na zemi u něj v kancelářích (jako při Runway4you Vratislavice, kdo tam byl), nebo na zemi u DC9. Pokud budeme mít zájem, není to problém. Pokud bude někdo chtít spát na posteli, dohodneme jiné ubytování. Prosím ty, kdo nebudou příští sobotu v Praze v hospodě, kde tohle probereme a rozhodneme, nechť se vyjádří sem, jestli preferují spaní na zemi v intexu zdarma a u DC9, nebo jestli raději nějaké ubytování.

3) V areálu intexu nemůžeme dělat velký oheň, ale můžeme grilovat (klidně to prase), pokud si dovezeme gril. Platí-li tedy Ivošova nabídka na sele, máme tedy gril?

4) Termín - definitivně rozhodneme přístí sobotu, zatím to ale nejlépe vypadá na víkend 17-19 července, kdy může nejvíce lidí. Případně zaktualizujte vaše preference termínů v prvním příspěvku.

PB
Spaní na zemi ani tak nevadí, nějakej spacák tu kdyžtak mam ;) jinak víkend 17.-19. by byl dobrej (19. mam náhodou narozeniny :D), tak jen doufam že máma nemá jiný plány, ale problém by neměl bejt :)
[quote="Pavel Brodský"]
Aktualizace:

1) Lokace - Přerov padá, muzeum pro havarijní stav budov zavřeli a zrušili, a ubytování tam stejně nemáme. Takže Liberec, to už je nejspíš rozhodnuté.

2) V Liberci nám Petr Bílý nabízí možnost spát na zemi u něj v kancelářích (jako při Runway4you Vratislavice, kdo tam byl), nebo na zemi u DC9. Pokud budeme mít zájem, není to problém. Pokud bude někdo chtít spát na posteli, dohodneme jiné ubytování. Prosím ty, kdo nebudou příští sobotu v Praze v hospodě, kde tohle probereme a rozhodneme, nechť se vyjádří sem, jestli preferují spaní na zemi v intexu zdarma a u DC9, nebo jestli raději nějaké ubytování.

3) V areálu intexu nemůžeme dělat velký oheň, ale můžeme grilovat (klidně to prase), pokud si dovezeme gril. Platí-li tedy Ivošova nabídka na sele, máme tedy gril?

4) Termín - definitivně rozhodneme přístí sobotu, zatím to ale nejlépe vypadá na víkend 17-19 července, kdy může nejvíce lidí. Případně zaktualizujte vaše preference termínů v prvním příspěvku.

PB
[/quote]

Všechny čtyři body zní pěkně. Co se týče druhé odrážky, tak preferuji spaní doma, ale jestli budeme něco popíjet, tak se obávám, že se domů na kole, ani pěšky, nedostanu :D
[quote="Bedřich Schindler"]
[quote="Pavel Brodský"]
Aktualizace:

PB
[/quote]

Všechny čtyři body zní pěkně. Co se týče druhé odrážky, tak preferuji spaní doma, ale jestli budeme něco popíjet, tak se obávám, že se domů na kole, ani pěšky, nedostanu :D
[/quote]

Bedo mas na mysli spat u tebe doma?