VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum pro otázky a diskuze o českém VATSIMu a online létání všeobecně.
To jo, ale na to stačí jeden eproučník - klidně budu. Spíš jde o to, udělat nějaký menší event kam přiletí pár letadel, ať si aspoň zařídíme, když už se sejdeme - samozřejmě DC9 na tom bude taky lítat...

PB
ETA v patek? ja mam ETA LKPR 10:25 LOC to znamena ze pokud stihnou v KBP za 50min. prelozit zavazdlo tak sem ve 3 doma, sprcha a pak to zavisi na tom jestli sezenu nejakej odvoz - potom bych mohl bejt v 1700 na miste, kdyz nesezenu tak se skvelou dopravni dostupnosti u nas bych to ocekaval tak 2000+ :D

EDIT: pivo tam teda bude, na gril sem si objednal co kdo nabizel tak mi to snad bude stacit :D nebudu mit cas nic shanet, takze prijdu jen s nejakou flaskou :D nebo mam vzit nejaky chipsy atd?
Naposledy upravil(a) Jakub Jiřička dne 12 črc 2015, 20:48, celkem upraveno 1 x.
Ahoj.
Nevím, jestli někdo řešil pivo, já to nebyl. Co se týče tvrdýho, vemte každej co uznáte za vhodný :)
Dávám k dispozici gril, budou naložený na pátek křídla a samozřejmě připravená DC-9. Chleba, okurky, apod dostane za úkol přivézt první, kdo přijede - tedy ho vyšlu.
Parkování ve střeženém aeálu samozřejmě možné pár metrů od Douglase, pod střechou nikoliv.
Pokud budete chtít spát v hangáru s letadlem, určitě nezapomente na karimatku! A bacha, je tu docela zima i přes ty tropický vedra vevnitř není víc než 25 tipuju a v noci do 20-ti, určitě si vemte něco s dlouhýma nohavice/rukávy.
Vedle budovy na trávě lze taky postavit cca 5 stanů troufám si odhadovat, takže kdo bude chtít i toto je možnost. No a nahoře ve šmajchlkabinetu mám cca manželské dvojlůžko, takže kdyby se chtěla ke mě a k psovi nějaká hrdlička přitulit, je možnost :D
!!! JE VYDÁN STRIKTNÍ ZÁKAZ ČÍMKOLIV CPÁT BEZ MÉHO VĚDOMÍ KIRRU, I KDYBY TO MĚLA BÝT KŮRKA OD CHLEBA !!!
Ten zákaz tučným písmem bude asi směřován na mě :-). Beru na vědomí,  pokusím se udržet na uzdě.  Jelikož nejsem žádný čundrkántry typ a nemám karimatku, tak přijímám nabídku společného lože s Kirrou.
Pravděpodobně budu mít k dispozici 7mi místné vozidlo (firemní Mercedes) (11Kč/1km) : 7 lidí  = nebude taková rachejtle co se týče převozu (když by měl někdo zájem o přepravu)

Prosimvás jestli máte někdo TrackIR5 tak ho vemte sebou, díky :)

ZMĚNA : vůz nakonec nebude.
Naposledy upravil(a) Michal Z. dne 15 črc 2015, 18:22, celkem upraveno 1 x.
Rado starších:

na sobotu dopoledne jsem dohodnul to jizerskohorské technické muzeum, že bychom se tam stavili - mimo jiné mají nějaký "dospělý" sim Delfána - pokud souhlasíte

oběd na Ještědu asi neklapne - rezervaci stolu pro 20 lidí mi odmítli vytvořit, že je turistická sezóna a raději ta místa nabídnou náhodným kolemjdoucím - je tedy na nás, jestli tam pojedeme na slepo s tím, že se buď místo najde nebo nenajde (o sezení společně si asi můžeme nechat jen zdát), nebo jeslti dáme oběd někde v Liberci (místní JM a BP zajisté poradí, kde)

Názory?  ???

PB
Delfína 100% chci vidět.
Oběd: doporučuju U Prasete, několikrát jsi tam Pavle byl, Petr tam chodí také. Levné a vynikající jídlo :)
http://www.mapy.cz/s/jFiT
Na druhou stranu, pokud pojedem od někud od Delfína, možná asi vezmeme nějaký *rest po cestě, ne?
Naposledy upravil(a) Jindřich dne 16 črc 2015, 02:19, celkem upraveno 1 x.
Pajloti, vaši řídící vás potřebujou..:) Jsme online zatím oblast a věž, ale brzy se jistě přidá i eproučnictví...:)
Takže sundejte plavky, nasaďte Ray Bany, usedněte k beranům a pojďte lítat, ať se tu nenudíme..;)
[quote="Matej Quarda"]
Pajloti, vaši řídící vás potřebujou..:) Jsme online zatím oblast a věž, ale brzy se jistě přidá i eproučnictví...:)
Takže sundejte plavky, nasaďte Ray Bany, usedněte k beranům a pojďte lítat, ať se tu nenudíme..;)
[/quote]

Tak si otevres jedno pivko navic  :D