VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum pro otázky a diskuze o českém VATSIMu a online létání všeobecně.
By penickao
Ahoj plánuju zorganizovat takový malý brněnský X-Flying Evening, jehož náplní by mělo být létání (především X-Plane), včetně řízení, kombinované s výměnou zkušeností a nezřízenou konzumací alkoholu (i tvrdého).

Předběžný termín 7.4.2017 od 19:00 u nás v Chrlicích.

K dispozici tu mám 1 stanici s X-PLANE 10 + 11 (IXEG B733 a nějaký malý hebla) a NTB s VACC-CZ Euroscope (vč. případného připojení na 120cm telku - radar).

Jelikož kapacity našeho bytu nejsou úplně nafukovací, zjišťuji dopředu jaká by byla účast - v případě, že by byla velká ještě bych zvážil sehnání většího prostoru.

Účast zatím přislíbila sama naše výcviková guru Peťa, což je záruka kvality akce i s celebritou :D

Kdo by tedy měl zájem se zúčastnit, nechť se vyjádří...
By ONDR4.cz
To vůbec nezní blbě hele. ;D Aspoň bych se konečně podíval, jak se s XPL lítá na VATSIMu, protože už minimálně rok plánuju comeback, dokonce jsem si po 8 letech vzpomněl na první pokus na svoje VATSIM ID, ale k samotné instalaci jsem se zatím nedostal. Na oplátku můžu na externím HDD přinést třeba nějaké ortho, pokud ještě někdo nemá (mám to původní krásné ČR a jediné použitelné Slovensko, kus GB a Švýcarska, okolí Istanbulu a Eidhovenu, komplet Kanáry a Baleáry - napište předem o co by byl zájem, všechno to asi nepoberu). Nemůžu teda účast slíbit na 100 %, mám ještě něco předtím a nevím, jestli se to náhodou neprotáhne, ale budu se snažit. ;)
By penickao
[quote="Ondřej Čada"]
To vůbec nezní blbě hele. ;D Aspoň bych se konečně podíval, jak se s XPL lítá na VATSIMu, protože už minimálně rok plánuju comeback, dokonce jsem si po 8 letech vzpomněl na první pokus na svoje VATSIM ID, ale k samotné instalaci jsem se zatím nedostal. Na oplátku můžu na externím HDD přinést třeba nějaké ortho, pokud ještě někdo nemá (mám to původní krásné ČR a jediné použitelné Slovensko, kus GB a Švýcarska, okolí Istanbulu a Eidhovenu, komplet Kanáry a Baleáry - napište předem o co by byl zájem, všechno to asi nepoberu). Nemůžu teda účast slíbit na 100 %, mám ještě něco předtím a nevím, jestli se to náhodou neprotáhne, ale budu se snažit. ;)
[/quote]

Čau Ondro, budeš vítaný, zatím jsme tři, pokud to u tohoto počtu zůstane bude to komorní, ale věřím že příjemné... Škoda že už jsem 70% ortho stáhl z pomalýho ulož.to, ale klidně to vezmi, za mně ČR a SR, zbytek moc nepotřebuju. Budeme se těšit na tvou účast.
By penickao
Tak času na reakci bylo dost, takže info k akci - bude to u nás - Šromova 53, Brno Chrlice... Případně by se zde vměstnal ještě jeden opožděný účastník...

Začátek akce 19:00
Vybavení - PC s X-Plane 10 a 11 (joystick, atd.), Notebook s Euroscope for VACC-CZ, dostatek wifi i kabelového pokrytí k připojení k netu.

Nějaký erár pivo, víno, voda a slaný tu mám, případně bude nejlepší když si vezmete kdo co má rád, pak taky můžem objednat pizzu.

Howgh!