VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum pro otázky a diskuze o českém VATSIMu a online létání všeobecně.
Taktéž vám všem moc a moc díky za parádní akci, trošku mne mrzí, že jsem nemohl přespat, ale i tak jsem vás rád poznal a už teď se těším na další akci :-)

Extra velké poděkování patří Petře za perfektní přípravu
Přátelé, piloti,
mám zde výsledky pilotní soutěže konané během akce R4y.

Pilotů a jejich letů bylo zaznamenáno celkem hodně.
Tabulka na stránce http://www.vacc-cz.org/oceneni/prehled byla upravena a zobrazuje seznam pilotů a počet jejich platných letů z/do/v rámci LKAA v době konání akce, pokud pilot odletěl alespoň 2 takové lety.

Ovšem k mému překvapení velmi málo z vás splnilo jednu ze základních podmínek soutěže - tedy navštívit všechna 4 hlavní česká letiště během doby konání akce a soutěže. Fakticky tuto podmínku splnili pouze 4 pilolti. Čímž pádem pouze tito piloti dosáhli na stupně vítězů...

Tito 4 piloti se ve finále umístili takto:
1. Zbyněk Šídlo se 7 lety a všemi z/do LKPR/TB
2. Michal Němec se 7 lety a 6 z nich z/do LKPR/TB
3. Martin Machura se 6 lety a 5 z nich z/do LKPR/TB
4. Michal Zíka se 6 lety a 3 z nich z/do LKPR/TB

8) 8) 8) Výhercům gratuluji!!! 8) 8) 8)

...a doufám, že si užijou svou výhru, kterou oznámí Vojta v jednom z následujících příspěvků.

V případě dotazů, pochybností či reklamací pište...
Ahoj, zde je vyhlášení soutěže pro piloty :)

Nejprve bych chtěl poděkovat všem zúčastněným :-) Provoz byl velice pěkný.

1. Na prvním místě se umístil Zbyněk Šídlo, který i přes svou horší zdravotní způsobilost dokázal odletět celkem 7 letů a všechny do/z LKPR nebo LKTB. Zbyněk vyhrává hodinový let zdarma v simulátorovém centru Flyboys, gratuluji.

2. Na druhém místě se umístil Michal Němec a vyhrává 50% slevový poukaz pro let v B737 v simulátorovém centru Flyboys, gratuluji.

3. Na třetím místě se umístil Martin Machura, který se ale výhry již předem vzdává a místo tak přebírá Michal Zíka, který vyhrává 40% slevový poukaz do simulátorového centra Flyboys, gratuluji.

Dále bych chtěl pogratulovat pilotům, kteří se umístili na 4.-5. místě :) Jsou to:

4. Vladimír Linek, vyhrává 40% slevový poukaz na B737 do simulátorového centra Flyboys, gratuluji!
5. Jakub Kolář, který se výhry vzdává
5. Martin Bukovský, vyhrává 30% slevový poukaz na B737 do simulátorového centra Flyboys, gratuluji!
5. Filip Rotter, vyhrává 30% slevový poukaz na B737 do simulátorového centra Flyboys, gratuluji!
5. Pavel Brodský, který se výhry vzdává a
5. Petr Rytych, vyhrává 30% slevový poukaz na B737 do simulátorového centra Flyboys, gratuluji!

O výhru se prosím hlašte napsáním emailové adresy mně do zpráv zde na fóru.
Naposledy upravil(a) vojav dne 01 pro 2015, 22:36, celkem upraveno 1 x.
By vojav
Soutěž pro piloty

K ceně se zatím přihlásili a cenu obdrželi:

Zbyněk Šídlo
Michal Zíka
Petr Rytych
Michal Němec

O cenu se můžete přihlásit až do 29.1(kde je rezerva na platnost poukazu)