VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum pro otázky a diskuze o českém VATSIMu a online létání všeobecně.
By Pavel
Obrázek

Jak již název napovídá...

V souvislosti s akcí ve Kbelích bylo rozhodnuto, že je na čase uspořádat poslední předprázdninovou hospodu v Praze, navíc když už tu bude spousta vatsim osazenstva i z dalekých krajů. Po změně data konání hospody bylo rozhodnuto, že hospoda proběhne v sobotu po akci ve Kbelích v restauraci U Rusů, Břevnov.

V pátek proběhne kocert našeho kolegy JM, který hraje na Břevnově, kam se plánujeme také vypravit. Takže kdo máte volno i v pátek i v sobotu, věnujte tyto dva večery společensko kulturním akcím VACC-CZ, v pátek přijďte na koncert (my ze Kbel dorazíme cca v 18loc), a v sobotu do hospody.

Pro facebookáře event zde, prosíme o potvrzení účasti zde nebo na facebooku, pro určení počtu míst k sezení.

PB
Naposledy upravil(a) Pavel dne 27 kvě 2015, 21:38, celkem upraveno 1 x.
Jak dopočítávám směny, tak bych ten den měl mít denní, tozn. do 19:00LT. Pak bych asi přišel, jestli to ještě bude mít cenu.

OK
[quote="Bedřich Schindler"]
Škoda, že je to až takhle déle. V Praze budu setrvat 14 dni, bohužel se vracím o týden dříve a asi se mi tam nebude chtít
[/quote]

Bedo,curcite bude.....
Posádko pozor:

Hospoda na žádost JM přesunuta na SOBOTU.

V pátek se koná koncert s JM v hlavní roli, kam plánujeme jít - více v prvním postu. Kdo chce, nechť se přidá, slovy JM "bude prdel".

PB
Co se týče CIAFu, Gelba mi volal, že organizování (ani účast) na akci nestíhá, ale domluvili jsme se, že mi pošle kontakty na příslušné lidi a ujmu se toho já. Jak budu vědět víc, budu informovat.
[quote="Ivo Hrdlička"]
Co dát hospodu a probrat strategii na CIAF? :-)
[/quote]

Noo, jako tatarák na Šárce na růžku bych si asi dal, už jsme tam dlouho nebyli, co?

PB
[quote="Pavel Brodský"]
[quote="Ivo Hrdlička"]
Co dát hospodu a probrat strategii na CIAF? :-)
[/quote]

Noo, jako tatarák na Šárce na růžku bych si asi dal, už jsme tam dlouho nebyli, co?

PB
[/quote]

Kdyz to dobre dopadne, pristi utery jsem doma, nevim ale zatim na jak dlouho.....