VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Vše co nepatří jinam a přesto může ostatní zajímat.
By Michal Z.
Ahoj Ajťáci i uživatelé Windows.

Mam jeden pořádnej problém se kterým už si nevim rady.
Jde o nastavení zvukovky, konkrétně o mikrofon.

po naistalovaní Skypu mi mikorofon nejde a zjistil sem, že mi nejde ani v Squawkboxu.
Naopak mi bez problému jde v Teamspeaku.

Projel sem snad všechna zařízení co se týče zvuku, všude mam micr. naplno, ale pořád žádná změna.

Doposud jsem používal XPčka a tam sem nikdy žádnej problém neměl.

Budu rád za návrhy, případně umožním přístup přes Team Viewer ...
Předem Děkuju !
By anhista
Máš integrovanou zvukovku Realtek HD 97\'? Zkoušel jsi mikrofon i na jiných počítačích?
EDIT : Jo a nemáš mikrofon vypnutý vypínačem na kabelu?
By Čondra
Zkus si s někým volat na skypu a přehazovat volby v mikrofon, až tě uslyší. Nebo si to přenastav na vstup ze zvukovky. Já to tak nastavuji taky. V SB to taky ozkoušej v nastavení hardwaru, ale tam máš i ten test mikrofonu, tak tam si můžeš nahrát, jestli tě to slyší.

OK
By Schindler
Michale,
jestli tvůj zájem o pomoc přetrvává, tak si mě přidej na skype (bedrich.schindler) a nějak to přes TeamViewer snad vyřešíme. Nabídka je časově omezena, neboť v čase 16.15 - 18.40 budu sportovně, a psychicky zaneprázdněn. Na skypu budu tak za půl hodiny.
By Pavel
[quote="Schindler"]v čase 16.15 - 18.40 budu sportovně, a psychicky zaneprázdněn[/quote]

Dej nám sem foto té slečny :)

PB
By Schindler
[quote="Pavel"][quote="Schindler"]v čase 16.15 - 18.40 budu sportovně, a psychicky zaneprázdněn[/quote]

Dej nám sem foto té slečny :)

PB[/quote]

Co na to říct :D
By Schindler
[quote="Michal Z."]Tak první pokrok, vypadá to, že v SB zvuk jde, ale skype je pořád mrtvej (reinstall celé zvukovky)[/quote]

Tak zítra se na to zkusím ještě podívat, jak jsme se domluvili ...