VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Vše co nepatří jinam a přesto může ostatní zajímat.
By Pavel
Čau, někdy v příštím týdnu (úterý 21/8 - neděle 26/8) se pojedu mrknout do leteckého muzea v Olomouci - ještě nevím který den, ale někdy určitě. Nechtěl by se někdo případně taky stavit, mrknout do muzea, popř. pak zajít někam na pivo, apod?

PB
By Filipos
Já i kolega Kuba Klapka se hlásíme, able to muzeum i pivo. Zrovna na tento termín jsme už simbeer plánovali - a zrovna do Holomóca :)
By Filipos
Nepravděpodobné, přijdu v přestrojení (cca pumpa v zimě) a bez prýmků na košili :) Jsem stydlivý člověk.

Oběma nám s kolegou jinak vyhovuje prakticky celý týden, takže nahoďte nějaké konkrétní datum a určitě se nějak domluvíme.
By Gelba
Někdy okolo tohoto datumu vyrážím výletovat na Moravu a chci to brát právě přes Olomóc, proto zatím nic neslibuju, ale rozhodně pokud by se mi to povedlo, rád dorazím :)
By Radizz
Hm, já jsem příští týden v práci a i když mám čt, pá dovolenou asi mi to nevyjde.

PB snad promine, že otevírám jako pobočné téma (když tak přesuneme), ale jak to vidíte s Dny NATO? :) Sice se den před tím vracím z pracovní akce, ale v sobotu bych se tam rád otočil. Bude širší účast?
By Schindler
[quote="Jindra"]Holomóc nedám, ale na Dny NATO se rozhodně chystám! Doufám, že zase nějaká červená šipka nespadne...[/quote]

Jo, to bychom mohli dát. Jezdim dny NATO i CIAF každý rok a to je vhodná příležitost - pozn. znamení trika a jedeme :cool:
By roadmonster
Pavle, to už by Tě malá zajížďka rozházet nemusela, ne? ;)

(i když z Paky možná pojedeš přes Hradec a pak je to spíš velká zajížďka)
By Pavel
F-Air nevim nevim, já to spíš vidím na cestu vlakobusem, auto asi doma nebude v termínu volné... Ještě dám vědět kdybych se tam stavoval.

Jinak dny NATO předběžně 50/50 ;-)

PB
By roadmonster
[quote="Pavel"]já to spíš vidím na cestu vlakobusem, auto asi doma nebude v termínu volné...[/quote]

z/do PRG bych Tě určitě mohl vzít, ale to bys měl pak automaticky program na celý den. Ale ať ti tu nespamuju Holomóc, vymysli, jestli dáš termín a pak se kdyžtak ozvi.
By Lapak
Ad Olomouc - jestli to dobře chápu, tak všichni můžeme cca celej týden, jen Radomír pouze ve středu? Tak pak je to jasný ne?
By Pavel
Souhlas, ve středu 22. srpna ve 12:00loc sraz před muzeem, kdyby něco tak +420 774 128 324.

Jdu jim napsat maila, aby bylo jisté že mají otevřeno.

PB
By Pavel
Otevírací doba zítra potvrzena, budou na nás ready.

Těsím se na viděnou! Nejpozději ve 12 sraz v muzeu.

PB