- 23 zář 2012, 20:51
V sobotu jsem obětoval 4 hod. cesty do Mošnova, hodinu popojíždění kolem letiště k terminálu (dál mne to nebavilo a zaparkoval jsem) a půl hodiny pěšky. Ale stálo to za to!!! \"Odkliknul\" jsem si další stroje viděné na vlastní oči, některé letové ukázky stály za potlesk (hned první ukázka Typhoonu, Spartan, souboj devětadvacítek, Rudé šípy, B-25 a i ukázka B-52....). Na stojánce Avanti (to jsem viděl naposledy před 22 lety), dále - a hlavně - B200. Rád jsem i viděl Cessny 150/152 a 172 (jak tohle může někdo považovat za dvou a nedej Bože za čtyř místné - já bych zabral místo od dveří ke dveřím!), pokecal jsem si s panem pilotem CSA (Czech Sport Aircraft) na téma PS-10...
Nakonec s chutí zblajznul pořádný bramborák a manželce po dalších čtyřech a půl hodinách jízdy (odmítám v noci jezdit rychleji než 110, na okreskách) dovezl frgály (no, pamatuju si lepší z domova - považuji se za polovičního Valacha
).
Nakonec s chutí zblajznul pořádný bramborák a manželce po dalších čtyřech a půl hodinách jízdy (odmítám v noci jezdit rychleji než 110, na okreskách) dovezl frgály (no, pamatuju si lepší z domova - považuji se za polovičního Valacha