VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Vše co nepatří jinam a přesto může ostatní zajímat.
By storry
[quote="bulik4lg"] že tě baví na toho blba vůbec reagovat.. ..[/quote]
Výstižné. Nejlépe a jednoduše neodpovídat na ty ubohé výstřelky. Proč by nás admin nás měli vychovávat? S tím si musíme poradit sami. A stejně si každý obrázek udělá sám.

Stihl jsem jen poslední minuty zápasu. Koukal jsem na záznam a podle mě ten zákrok Arťuchina bude mít stejně ještě dohru.
Kluci hrají moc hezky. Slast na oči.
By Čondra
Kanada - Rusko, no to bude řežba...
By Nipik
Noo vcerejsi klepec byl opravdu povedeny :) ted se muzeme tesit na Cesko-USA stredu v 16:15 .. tipuju.. 4:2 pro cechy :)
By storry
Vrátím se domů asi až v noci, takže zápas neuvidím. Nicméně zápas s Říší jsem odhadl správně na 5:2 a dnešní utkání tipuji rovněž 4:2.
Sověti prohrají s Kanadou 1:3
By marenadl3
Dneska to bude s Amerikou boj, i když nemají žádné hvězdy a jejich tým je podle mě nezkušený a mladý. :)
Nicméně doufám že vyhrajem, ale Ameriku neradno podceňovat... ;)
By marenadl3
Tak dnes jsme hráli podle mě hodně dobrý hokej a díky tomu jede Amerika domů!
Jágr je pěkně zmydlil třemi góly, Plekanec jedním a neskutečně chytal Pavelec!
Překvapivě - všichni tři jsou odchovanci kladenského hokeje. :D

Můžeme se těšit na semifinále, vítěze ještě nemáme určeného, ale doufám že to bude Finsko nebo v horším případě Rusko, s Kanadou by to bylo trošičku těžší (těžší i než dnes). Toť můj názor, ať si každý udělá obrázek sám, ale hlavně, ať každý v naší zemi fandí českému hokeji! :)
By ADIO man
[quote="marenadl3"]Můžeme se těšit na semifinále, vítěze ještě nemáme určeného, ale doufám že to bude Finsko nebo v horším případě Rusko, s Kanadou by to bylo trošičku těžší (těžší i než dnes). Toť můj názor, ať si každý udělá obrázek sám, ale hlavně, ať každý v naší zemi fandí českému hokeji! :)[/quote]

V semifinále v pátek od 16:15 narazíme na jednoho z dvojice Švédsko - Německo.
Jinak hokej skvělej. Strašně nám pomohl ten 1. gól do šatny. Od druhé třetiny se naše hra zlepšila ve všech směrech a utkání jsme skvěle zvládli :)
By bulik4lg
Češi budou hrát s vítězem utkání Švédsko - Německo, jen tak pro upřesnění..;)
By George_L
Dnes skvělá práce, snad to nikdo neodnesl dalším zraněním a Jágr si fikaně nechal ostré náboje až do vyřazovacích bojů ;)
By Roman Szotkovski
Nejpravděpodobnější soupeř vzhledem k současnému stavu v zápase Švédsko-Německo 5:2, to budou švédové. Bude to tvrdý mač, ale troufám si říct, že i švédy přejedeme.
By marenadl3
Jako v loňském roce. Doufám, že nebudeme dotahovat až 7 sekund před koncem jako na MS 2010! :D

Stejně si myslím, že to bude pěkný zápas, podle mě ještě těžší než s USA - USA mají mladý a nezkušený tým, kdežto Švédové, ti jsou úplně jinde. Ani nevím, jak jsme s nima hráli na EHT (Euro Hockey Tour), ale myslím že jsme je porazili, nebo se mýlím? :)

Každopádně v pátek se všichni dívejte! :)
By Nipik
No Pátek se nám bliží už se těšim zas jak malej Jarda, no pokud švédy porzíme ,v což doufam, tak v nedeli si budu muset odpustit COD, ale co , těch ješte bude :)
By Nipik
Ajajaj :( to vypada zle .. zbytecne vylucovani no , verim jim snad to dorovnaj a vyhrajou!! :)
By marenadl3
Vyzerá to špatně, i když teďka nás vyloženě zařízli rozhodčí...

Budeme hrát powerplay. To vyzerá hoodně špatně - dva góly nám chybí k VYROVNÁNÍ.

A je to v pytli - 59:13 - Švédové vedou 5:2, tři góly za 47 sekund už nestihnem... :(
By amalka
Tak Švedové hráli velice dobře, k tomu to štěstí. Škoda no. Hlavně aby někdo zaříznul ty mongoly.
By Nipik
Jo no.. hrali dobre.. jakoze jim stesti pomohlo a ,bohuzel a urcite nebudu sam, si myslim ze rozhodci piskali jak dobytci :/
By Čondra
No. Rozhodčí tomu dali hodně...

Neubráním se, ale nezkritizovat naše osazení na lavičce. Jako v takovémhle zápase točit formace mi přijde velmi nevhodné! To si mohli dovolit, když jsme hráli proti Německu a šlo o prd. Ale včera??!! Výborně zachytal Ondra, opět. Bohužel, budeme hrát o třetí místo, ale být třetí na světě? No neberte to!
By Čondra
Tak to tohle fungovalo tak před 10ti lety. Dneska už je to vcelku vyrovnaný.
By marenadl3
[quote="Čondra87"]No. Rozhodčí tomu dali hodně...

Neubráním se, ale nezkritizovat naše osazení na lavičce. Jako v takovémhle zápase točit formace mi přijde velmi nevhodné! To si mohli dovolit, když jsme hráli proti Německu a šlo o prd. Ale včera??!! Výborně zachytal Ondra, opět. Bohužel, budeme hrát o třetí místo, ale být třetí na světě? No neberte to![/quote]

Rozhodčí tomu dali opravdu hodně - vždy "nadpískávají" druhému týmu, pokud je jeden z hlavních rozhodčích buď Kanaďan a nebo Švéd. Švéd v tomto utkání nemohl pískat, tudíž pískat Kanaďan (potvrzeno), a vidíte, jak to dopadlo. Přes švédským čtvrtým gólem byl jednoznačný faul na Rolinka v útočném pásmu, ze kterého vznikl protiútok a gól Švédů.

"Jako v takovémhle zápase točit formace mi přijde velmi nevhodné!" - když už prohráváte a vidíte, že to takhle dál nejde, musíte nějak zasáhnout do formací. Holt - Hadamczik je proti Švédům zakletý - zatím vždy prohrál (kromě EHT).

Doufám, že urveme aspoň ten bronz, i když s Ruskem to bude těžké. Už ví, jak hrajeme a budou lépe připraveni, než při předchozím zápase.
A kdo viděl ten první gól Finů proti Rusům? :D :D :D :O
By bulik4lg
[quote="Jindra"]Třetí ze šesti taky není žádná výhra. Ostatní týmy jsou tam jen do počtu.[/quote]

Česko, Rusko, Finsko, Švédsko, Kanada, Německo, USA, Slovensko..
To jsou každý rok aspiranti na titul. Navíc Švýcaři, Bělorusové, Lotyši a Dánové jsou hoooodně kousavý a dokážou porazit i velice kvalitní týmy. Je vidět, že tě hokej moc nezajímá..;)
Do počtu tam je Francie, Itálie (ta už ale z A skupiny vypadla tušim), Rakousko a Slovinsko.
By Čondra
Jde dneska někdo na Staromák?
By Nipik
drahé pívo a ani nejde slyšet vlastního slova, neni nad to bejt v oblíbené hospůdce :)
By marenadl3
Hoši, děkujeme za bronz. Hráli jste výborně.
Doufám, že v příštím roce se se Švédy nesetkáme a když ano, tak jim naložíme.
A taky doufám, že v příštím roce se nesetkáme s Artyukhinem. Jen ten zranil dva hráče, bohudík dnes žádného. Ale něco přece jen - Rachůnek si na něho u trestné lavice počkal, narazil ho na mantinel a Artyukhin vysklik plexisklo. Takže nejen že \"zraňuje\" hráče, ale on i demoluje stadion! :D