VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Vše co nepatří jinam a přesto může ostatní zajímat.
By George_L
[quote="PavelS"]Jest počáteční navrch Utery 16.3., cca 19:00+, LKPR 6[/quote]

Sice se tu mícháme do brněnského topicu, ale termín vyhovuje (pokud se něco nepotento).
By Radizz
19. 3. já mimo, každopádně nic nebrání tomu, abyste se sešli, kluci. ;) Nikdo není nepostradatelný, co vy na to?
By spira
Jsem nováček,nikoho zatím neznám(jen z fora),ale rád přijedu.Dejte co nejdříve pevný termín,ať se každý může zařídit.Zdarec.
By Quit
Chtěl jsem napsat kdy můžu, ale vypadá to že jednodušší je napsat kdy nemůžu (due to night shift), takže v dubnu NEMŮŽU: 14.4., 19.4., 22.4., 26.4. a 29.4.
Rovnou sem hodím i květen - NEMŮŽU: 5.5., 9. až 23.5. (14 dní mimo Brno) a 26.5., ostatní dny snad doma ukecám :-)
By tsch
Zdravím, měl bych coby nováček zájem se setkání zúčastnit. Dáváte dohromady nějaký nový termín?
By mipeba
[quote="dubajss"]To brzo, přišels o takovej menší Flyin...RTH nebo jak se to jmenovalo.. :P[/quote]
věděl jsem to už před odletem a ani nevíš jak mě to sralo...
By PavelS
[quote="mrcouchette"]Sice jeste nehlasim navrat, ale pokud by se nejaka slezina konala po 25.4, tak bych se docela zucastnil...[/quote]

Návrat ???
Cizinci budou propuštěni?
By mrcouchette
[quote="PavelS"][quote="mrcouchette"]Sice jeste nehlasim navrat, ale pokud by se nejaka slezina konala po 25.4, tak bych se docela zucastnil...[/quote]

Návrat ???
Cizinci budou propuštěni?[/quote]

Cizinci se nezatykaji, jen doufam ze se nekde nepripletu k cervenym trickum a ze se island uklidni. Emirates rusi vsechny lety do Londyna, takze mozna priletim do Vidne nebo Mnichova, coz zase az tolik nevadi. :)
By amalka
No hlavne at se ti nepriplete neco do batohu, at po 20ti letech v chladku neobjizdis skoly v CR s popisovanim stavu mistnich veznic.
By PavelS
[quote="mrcouchette"]Cizinci se nezatykaji, jen doufam ze se nekde nepripletu k cervenym trickum a ze se island uklidni. Emirates rusi vsechny lety do Londyna, takze mozna priletim do Vidne nebo Mnichova, coz zase az tolik nevadi. :)[/quote]

No, podle posledních zpráv se mrak přesunuje nad Vídeň a Mnichov.
By mrcouchette
Bude někdo v Brně ve středu 2.6 odpoledne/večer ready na pivo? Chci vyrazit na ohňostroj, předtím cca 19-21 si zajít sednout do Výtopny.