VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Vše co nepatří jinam a přesto může ostatní zajímat.
Snad se tam něják dopravim...

Možná Adiomane, co by si řekl srazu na Holešovicích? Přeci jenom jsem \'\'novopražák\'\' a moc se ještě v tramvajích nevyznam :) :P

Ještě. V případě zájmu možnost na místě probrat budoucnost akce \'\'Šumava 2010\'\' :)
[quote="amalka"][quote="Jouza"]A co treba pro jednou kalici vyjimka, v utery je volno, tak se primo nabizi pondeli. Ve sredu u menja k sazaleniju nevazmozno.[/quote]

Akce přesunuta na čtvrtek. Jouza to má ale teď povinně. Prosím připrav si představení včetně procedurálně provedeného letu po trati LKKV - LKPR. :P[/quote]

Ahojda vespolek,
poslusne hlasim, ze bojuju nejspis s H1N1 uz od minuleho utery. Dnes jsem sice jiz v praci po 6 ti dnech stravenych v posteli, ale porad je mi mizerne. Takovouhle nakladacku od viru jsem teda dlouho nezazil. Mockrat se to tvarilo, ze uz je to dobry, ale pak me to zas hodi zpatky. Neumim zatim odhadnout, jestli se do ctvrtka zotavim do te miry, abych mohl zajit. Je mi to moc lito, zvlaste, kdyz jste kvuli mne tu akci presouvali.
ETA mám v 18.30 loc, možná už před tou půl 7, tak ať tam dlouho nečekám než dorazí další :)
Koukám, že seznam bodů dnešní schůze zatím žádný - osobně navrhuji probrat zkoušky na CPLko (nejlépe moje). Podle toho jak to chodí v Plzni na právech by se staff PGU měl zamyslet, zda nezrychlit postup některých studentů ;) Více večer :D