VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Vše co nepatří jinam a přesto může ostatní zajímat.
By marenadl3
Manžel odjíždí na služební cestu a pověří přítele, aby mu ohlídal ženu. Povídá mu:
\"Budeš mít jednoduchej úkol, pod oknem do naší ložnice je lešení, takže tam budeš pozorovat, všechno mi pak povíš.\"
Za dva dny se vrátí a ptá se ho:
\"Tak co?\"
Přítel odpoví:
\"No, hned večer u ní zazvonil chlap.\"
\"A pak?\"
\"Pak pili víno.\"
\"No, a co bylo dál?\"
\"Potom se šli umýt.\"
\"A potom?\"
\"Pak odešli do ložnice.\"
\"No a potom?\"
\"Potom to prasklo.\"
\"Co prasklo?\"
\"Lešení. Bylo nás na něm patnáct.\"
By Čondra
Dneska se mi predstavovala jedna slecna, ze se jmenuje Mellisa, ale kamaradi ji rikaji Mel. Prvni, co me napadlo bylo, s cim mimo provoz muze fungovat..

OK
By anhista
[quote="vojav"]Pilot nikdy nespí ! A rozhodně ne v 13:30 :D
Obrázek[/quote]
To máte tak když si dlouho do noci hrajete s A2A C172. :D
By marenadl3
A já myslel, že pilot, který na VATSIMu letí s letadlem, je zároveň jeho kapitánem...
Ne, že dva letadla ovládá jeden kapitán. Kdo je to kapitán? Ten, který má rozhodující slovo a ručí za životy stovek lidí.
By Pavel
[quote="marenadl3"]Kdo je to kapitán? [/quote]
Člověk pracující u aerolinky x let s náletem y tisíc hodin. Ten, o kom ty mluvíš, se jmenuje velitel.

PB
By ASG29
[quote="marenadl3"]A já myslel, že pilot, který na VATSIMu letí s letadlem, je zároveň jeho kapitánem...
Ne, že dva letadla ovládá jeden kapitán. Kdo je to kapitán? Ten, který má rozhodující slovo a ručí za životy stovek lidí.[/quote]
Kapitan je oznaceni hodnosti/mista v kariernim seznamu (zebricku). Velitel veli. Jinymi slovy: velitelem (u aerolinek) je kapitan, ale kapitan nemusi byt velitelem ;)
By marenadl3
Policejní akademie:
Na tabuli je jednoduchá rovnice: 5 - 7 + ? = 0
Lektor se zeptá, jestli rovnici noví policisté chápou. Všichni kroutí hlavou, že ne. S povzdychnutím se podívá na velitele, který se postaví a promluví:
\"Chlapi, tak já vám to vysvětlím. V autobuse jede 5 policajtů. Na zastávce jich 7 vystoupí, tak kolik musí přistoupit, aby byl autobus prázdný?\"
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 66