VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Vše co nepatří jinam a přesto může ostatní zajímat.
By Norman Ramsey Briggs
Já v tercii na gymplu 6 dvojek. (1 z tělocviku a 1 z výtvarky). Jinak samé 1.
By Ico
Nooo pekne panove :) gratulujem...
By Gelba
V kvartě na gymplu 3 trojiky 6 jedniček 7 dvojek.... No když tak na to koukám měl bych se před váma stydět :)
By jam
Já teda na gymplu na vysvědčení 37 jedniček, 79 dvojek, 96 trojek, 38 čtyřek a 1x pětka, a to všechno z fyziky a vůbec se nestydím ;)
By bulik4lg
Já cestou domů viděl teď jedny úžasný trojky.. skoro bych řekl, že pod správným úhlem pohledu by se z toho staly i čtyřky..!! A to jsem spíš dolňák..:)
By CSA433
:D 23.6.2010 - Diplomovou práci obhájil(bude to MgA). Díky bohu, známky se na diplom už nepíšou :D
By ADIO man
[quote="CSA433"]:D 23.6.2010 - Diplomovou práci obhájil(bude to MgA). Díky bohu, známky se na diplom už nepíšou :D[/quote]

Na známky se nikdo neptá, hlavně že to máš. :)
By CSA433
[quote="Norman Ramsey Briggs"]Jakého oboru?[/quote]

Produktový design.
By amalka
[quote="CSA433"][quote="Norman Ramsey Briggs"]Jakého oboru?[/quote]

Produktový design.[/quote]

Grat. Jaká škola?
By CSA433
[quote="amalka"][quote="CSA433"][quote="Norman Ramsey Briggs"]Jakého oboru?[/quote]

Produktový design.[/quote]

Grat. Jaká škola?[/quote]

Díky, Vysoká škola umělecko-průmyslová v PRG.

2ADIOman > Eee, nemam!, ale něco starého je tady.