VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Vše co nepatří jinam a přesto může ostatní zajímat.
By mipeba
Mám dvouvrstvé DVD, které obsahuje něco co nejde normálně v PC přečíst.
Existuje něco co mi udělá naprosto přesnou bitovou kopii toho disku?
By Ico
No mozno by pomohol DVD Ripper (dokaze aj zalohovat, treba odskusat) ale skor asi Alcohol 120, staci aj ta limitovana verzia. Osobne ale nemam skusenost s Double Layermi.
By George_L
A to DVD je jako viditelně poškozené a nebo je tam ochrana, se kterou má DVDshrink problém?

Je-li to druhý případ, měl by pomoci DVDFAB DECRYPTER.
By George_L
[quote="Pavel"]Počkej, to nechápu... ty to nedokážeš přečíst jako hardwarově (mechanikou) a chceš to kopírovat?[/quote]

Je-li to tento případ, tak přiložit k prázdnému DVD datovými stranami k sobě, překrýt papírem na pečení a přežehlit žehličkou ;)
By storry
Nemůže nuly a jedničky přečíst z nějakého důvodu na své mechanice. Aby vyloučil problém se čtením obou vrstev u toho konkrétního disku, tak to určitě chtěl mrsknout na dvě DVD jednovrstvá. Podobně mi zcela nepochopitelně blbne mechanika v noťasu.
By mipeba
je to DVD do navigace, když to vrazím normálně do PC tak to má skutečně problémy číst, zkouší různé rychlosti a mění polohu laseru a nakonec nahlásí neznámý disk
když jsem zkusil DVDFAB tak se mu povedlo něco přečíst a uložit, ale bylo toho jen 6GB, evidentně mu něco scházelo
prostě bych potřeboval něco co se úplně vykašle na to co ten disk obsahuje a vezme bit po bitu a udělá úplnou kopii
By storry
No jo – pokud je to takto - to se ti právě snažili kluci vysvětlit. Musíš sehnat mechaniku, která ty nuly a jedničky přečte. SW nástroj ti nepomůže, když to HW nezvládne.
By Ico
hele a jedna otazka. Nema v tom paprce (prsty) nejaka ochrana? :D