VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Vše co nepatří jinam a přesto může ostatní zajímat.
By Macek
Nějak se mi posekalo vkládání obrázků. Navíc zmizela i z (nejen) mých příspěvků. Nebyl jsem tady delší dobu takže nevím, jestli neproběhl nějaký update fóra.
Nebo že by mi někdo zakázal obrázky (cituji z nápovědy ke vkládání obrázků).... \"Administrátoři mají oprávnění povolit nebo zakázat zobrazování obrázků v příspěvcích nebo podpisech. Jestliže jsou obrázky povolené zobrazí se nápovědný text pro vkládání obrázků kdykoliv když píšete nebo upravujete příspěvek nebo váš podpis. \"
Tak mám asi zakázáno :( :( :( :( :(
By vojav
Nevím jak ostatní. Ale já nahraju obrázek na svůj web a potom příkazem [img]konkretni%20odkaz[/img] obrázek vložím. :)
By Schindler
Martin pravděpodobně myslí nahrávání souborů k příspěvku, že? Sice jsem se teď do administrace podíval, ale nikde jsem nic k zapnutí/vypnutí nahrávání nenašel. Bude muset prověřit RV nebo JM.
By Jindřich
Těžko říct, já nikde nic neměnil. Ale vzhledem k tomu, že jsme od majitele serveru dostali upozornění na časté odesílání spamů z fóra, je možné, že někde někdo s něčím hýbal. Musí potvrdit/vyvrátit RV.
By Macek
JJ Bedřichu, myslím obrázky u příspěvků. A zmizely mi i z ostatních příspěvků.... Když dám vytvořit příspěvek, vůbec nedostanu nabídku přiložení obrázku :(.
Ony ty moje stejně za nic nestály, tak co ...:):)
By radarada
Ehm,
\"neco\" se nam rozbilo. Zatim jsem nemel cas hledat co a proc. Mozna to souvisi s napadenim naseho webu (jiz vyreseno), mozna ne... casem poresim. S nejvetsi pravdepodobnosti ale drive nebo pozdeji dojde k migraci tohoto starickeho fora na novejsi software (pravdepodobne SMF), zatim ale opet neumim rict, kdy to bude.
Zalezet bude i na moznostech migrace obsahu...

Rada