VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Vše co nepatří jinam a přesto může ostatní zajímat.
By Tommy
Ahoj, mám na prodej pár modelů v měřítku 1/72, bohužel jsem zjistil, že na jejich stavbu nemám tu správnou šikovnost. Jsou v dobrém stavu, jako nové, některé mají lehce prohlou krabici.
  • AH-64 Apache (ITALERI) - 250 Kč
    Obrázek
  • AH-1T Sea Cobra (ITALERI) - 250 Kč
    Obrázek
  • Albatros D.III - 90Kč
    Obrázek
  • P-70 Nightfighter (Revell) - 250Kč
    Obrázek
  • B-26 Marauder (Revell) - 250Kč
    Obrázek
Modely pošlu buďto na dobírku, nebo osobně v Praze.
Pokud jsou nějaké dotazy, tak PM.
By Čondra
Nechcete někdo Herpu Boeing 737-500 OK-XGB v 1:180? Je to ten modrej retrojet ČSA.

OK
By JKol
[quote="Čondra87"]Nechcete někdo Herpu Boeing 737-500 OK-XGB v 1:180? Je to ten modrej retrojet ČSA.

OK[/quote]
Za kolik?
By ASG29
Čondro, když si koupíš třeba auto za 500 000, tak okamžitě, aniž bys do něj vlezl a popojel s ním, ho prodáš o několik desítek korun levněji. Jestli koupíš model za 400, tak nečekej, že ti někdo těch 400 korun dá....
By Čondra
Ještě to není ani otevřený. Prodává se od včera.. Mě nesluší do sbírky :). A nejsem blázen, abych na tom skoro 200,- prodělal..

OK