VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Vše co nepatří jinam a přesto může ostatní zajímat.
By Jindřich
Kdo si nevšiml mého xichtu na Fanu (visel jsem po celé Praze celé 3 týdny a ještě furt tam visim :)), anebo fanonline.cz, tak přidávám recenzi P. Korála:
http://www.irockshock.net/modules.php?n ... e&sid=2219
A doufám že aspoň p. (P.) Muroň se dostaví v pátek na sedmičku? :-)
(VT. Marvin smutek bere, ale Václav by nebyl rád, kdybysme cokoliv měnili, takže křest normálně proběhne).

Podpisy až na Letišti. :-D
By Pavel Muroň
Tý jo, po těch letech příležitostí už bych se ukázat měl, co? Tentokrát budu dokonce i doma, jenže to bude za tento týden teprve podruhé. Okolo pohřbu V. Havla je tolik lítání, že pak mažu za rodinou. Takže ZaSe Ne (Zázrak Se Nekoná). Ale jednou to vyjde. Sleduju akce na F, tak snad. Gratuluju k placce, moc vám to na ní sluší. Hezké vánoce.
By Jindřich
VTM 11.2. bude hrát ve Varech, 18.2. v Praze v Bažině a 25.2 taky v Praze na utajovaném místě (Dejvická nádražka - narozeniny) :) Na PM zařídím vstup zdarma (cena pro obdivovatele punk-rocku obvykle bývá cca 100,-kč). Pouze závazné poptávky, prosím. ;)
By Radizz
Doufám, že zazní i oblíbená píseň Vašich brněnských posluchačů. :P
By Pavel Muroň
Nic nemám. To se asi uvidíme. Že by si starej fotr střihnul pogo?
Obvyklá cena je OK, hlavně nic nezařizuj, to bych se musel stydět.
By Pavel Muroň
Jo, Modřany, 25. už mám jinou akciu. Skvělé! Musíme taky pokecat, v kanceláři AP (U Kláštera) to nějak nevyšlo.
By Pavel Muroň
Supr zážitek, zavlnili jsme se, ale do mlejna jsem si netroufl. Přeci jen Bilrell není ideální výzbroj.
Mimochodem - když jsem ukázal manželce obal z CD, obratem pochválila Miliho šortky...
By Radizz
Nemáte nějakou fotku, chlapi? :)
By Tadeas01
Jak je možné, že na pódiu nestojíš? :) S tím potkáním to teď už není tak jisté díky tomu, že jsi v Marvinovi od roku 2010 :) Tak snad Rock na Valníku- srpen 2010 alespoň?
By Tadeas01
Tak to jsme se ještě potkat nemohli :) Snad tedy v budoucnu :)
By Tadeas01
Já hraji v kapele Wajgl (takovej blbej název :D ), toto je náš BZ http://bandzone.cz/wajgl ,jsme asi spíš taková lokální kapela, tak to by asi musela být náhoda, abychom se potkali mimo :)
By JKol
Jindro, co kdyby si sem hodik vase koncerty, treba bych se za tebou podíval.
By Jindřich
VT Marvin (má maličkost za bubnem)
Zítra (no vlastně už skoro dnes) 14.9. Plzeň Pod Lampou začátek 20:30, nebo 21:00, hrajeme první
Sobota 22.9. Rokycany (detaily na požádáni)
27.9. (čtvrtek) Praha Strahov klub 007 (bude tam PB, nejspíš)
28.9. (pátek) Bratislava (detaily na požádání)
29.9. (sobot) Brno, Brno! (Klub Boro)
By Jindřich
Tak Plzeňská posádka \"Bobule + 1\" dorazila :)
Omlouvám se, že jsem neměl čas se vám věnovat víc.. Vynahradíme si to ve Varech, doufám :)
Díky chlapi! Snad se Vám to líbilo (i když tuším, že co se hudby týče, máte jinej záběr :))
By kopcimek
Hola! S tím záběrem máš pravdu, nicméně rád jsem si poslech něco z jinýho soudku ;) Dobrý to bylo!

Jo, v KV dáme řeč..

A díky za prominentní vstup :)
By Alfista164
Jindro, taky díky za pozvání! :) Jak řekl PP, jinej záběr, ale nebráníme se novým věcem.. :D Dobrý to bylo!

V KV ciao! :)