VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum o reálném, nikoliv virtuálním, létání. Pro všechny problémy, zážitky a informace o opravdovém létání.
Letiště Praha zpřístupňuje své neveřejné prostory veřejnosti

Vzhledem k trvajícímu pozastavení letů z/do Prahy připravilo Letiště Praha na neděli 18. dubna unikátní exkurze do tranzitní zóny Terminálu 2 Letiště Praha, kam se jinak dostanou pouze cestující s platnou letenkou.

Kromě toho bude připravena také prohlídka nejmodernější letištní techniky – hasičských vozů a letištních speciálů. Ve spolupráci s Českými aeroliniemi bude možné se podívat i do letadel Boeing 737 a Airbus 320. K dispozici budou i autobusy, které zájemce provezou po letištních plochách kolem zaparkovaných letadel. Během exkurzí budou pro návštěvníky otevřeny některé obchody a restaurace v tranzitním i veřejném prostoru.
Exkurze je pro účastníky zdarma, stejně jako parkování na určeném parkovišti PB pro automobily u Terminálu 2, kde bude i úschovna kol.

Exkurze budou zítra probíhat od 9:00 po celou dobu trvání uzávěry vzdušného prostoru.

Exkurze začínají na Terminálu 2 na přepážkách 247 - 249.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Více informací na tel.čísle: 220 113 314
[quote="Jindra"]Tak kdo vyrazí?[/quote]
Já jedu s celou rodinou... pokud se dokážu přinutit brzo vstát, tak asi hned na ráno. :)
[quote="George_L"][quote="Jindra"]Tak kdo vyrazí?[/quote]

Že bychom jim to tam okoukli ;)[/quote]

Já tam budu určitě, páč mám od rána práci :) Jesli se tam někdo chystáte, ne do práce, tak napište a můžeme dát sraz? :)
[quote="Gelba"]Doufám že mrak vydrží co nejdéle....[/quote]

To jsi asi jediný na světě a asi ti ani nedochází jaký je to průser a že čím dýl to bude trvat tím větší budou ztráty a některé aerolinky to třeba nemusejí ustát! Jsem teď na LKPR a je mi z toho skoro až do breku, jak tu ty letadla stojej a jaké je tu hrobové ticho!
[quote="ADIO man"]A nevíte někdo jak je to s nějakou rezervací nebo tak ? Nebo jen stačí přijít k přepážce ?[/quote]
Rezervace není třeba, stačí přijít na přepážky 247-249 na terminálu 2.
Vyrážím, na devátou jsem tam.
[quote="Stanislav Pour"]volal jsem dneska ráno na to info linku.
REZERVACE není třeba a mělo by to chodit každou čtvrt hodinu od 9h.
Počítám, že tak za 30 minut budu vyrážet - budu tam mezi 9 - 10h.[/quote]

Byl si tam se ženou ? Se mi zdálo že sem tě viděl :)
Jinak exkurse byla celkem zajímavá a hlavně bylo fajn, že si člověk mohl chodit jak chtěl a nemusel se držet průvodce (dostal sem do B735 ještě když tam skoro nikdo nebyl).
Paráda, byli jsme tam hned v 9:00 a byla to pohoda. Postupně to pozdějc docela houstlo, výrazně delší fronty do letadel.
Asi jsme se potkávali v letadle s Adiomanem, protože v Áčku i v Bulíku jsme byli taky v první vlně bez větší fronty ;)
Projížďka busem po 24ce luxusní... :)
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 189