VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum o reálném, nikoliv virtuálním, létání. Pro všechny problémy, zážitky a informace o opravdovém létání.
By PBily
Ahoj VATSIMáci, moc rád bych s Vámi taky letěl, ale s hrůzou jsem zjistil, že mi propadl SEP :-( Takže v sobotu mě čeká přezkušovací let s examinátorem :-(

Tak snad jindy. Pozdravujte Rudánka v Příbrami

Petr
By Tomáš Cáp
Jaké imatrikulace mají zúčastněná letadla? Ať můžu z AFISu vyhlížet :)
By roadmonster
AMA, už sundali Dynamica ze stropu? Jsem za váma chtěl někdy v únoru na přeškolení a řekli mi, že prej kvůli bublinám na podvozku lítá jenom v létě na proschlý dráze a druhej se zatahovacím podvozkem je dlouhodobě v Německu... Páč potřebuju poladit Slovensko a nechce se mi tam trmácet 3 hodiny.
By off
[quote="amalka"]OF, s čím poletíte?[/quote]

S Bílým Bleskem alias Zephyrem OK-OUU25
By off
No a jak teda s tratí? V podstatě teda jsou dvě varianty

A) LKPM - LKKV - LKKT (oběd a debrífing) - domů

B) LKPM - LKKV - LKBN (oběd a debrífing) - domů

A) má výhodu v tom, že z LKKV by to mělo být v podstatě bez omezení (teda s výjimkou Merklína) a v Klatovech by nás určitě Ondra K. uhostil chlebem a solí :-)

B) je sice výškový opruz kolem Prahy, ale zase kluci z Bene budou dřív doma a mohli by nám cizákům ukázat tu jejich NOVOU SUPER HOSPODU a provést nás :-)

Tak jak?
By roadmonster
AMA, dej pak vědět, pls - ať mám insider info. V sobotu 2.4. nemůžu, ale do LKPM se po delší době tak jako tak chystám, takže bych to třeba spojil pak s tou vaší ostrou jízdou.
By off
[quote="Tomáš Cáp"]OF, poletíš pak zpět do Příbrami? Nebo jak to máš?[/quote]

Jasně, končíme v LKPM.

Takže pokud dobře rozumím, tak je odhlasovaná trasa je LKPM - LKKV - LKBN (- domů)

Takže LKPM DEP 11:00 --> 11:40 ARR LKKV DEP 12:30 --> 13:30 ARR LKBN
By amalka
[quote="off"]
Takže LKPM DEP 11:00 --> 11:40 ARR LKKV DEP 12:30 --> 13:30 ARR LKBN[/quote]

Ponjal.

P.S. To CSA v LKKV máš domluvený? Vary sou sice hezký ale hodinu čumět na prázdnej apron není žádná pecka.
By off
[quote="amalka"]P.S. To CSA v LKKV máš domluvený? Vary sou sice hezký ale hodinu čumět na prázdnej apron není žádná pecka.[/quote]
Nooo... se to tak píše v letovém řáádu :-) pravidelná linka z Ruzyně :-) tak doufám, že se nerozmyslej :-)
By off
[quote="amalka"]Tak dokonce sám pan ředitel právě potvrdil účast na zítra.[/quote]
Ježíš tak to abych se voholil :-) no to bude megaakce. Speciálně jestli ČSA zrušej tu plejstejšnu :-)
By amalka
Pozor! Jsou DVE místa v C-182RG zadarmo. Pilotovi postačí ev. zaplacení oběda v letištní restauraci a úhrada přistávacích poplatků ve varech, cca 300.

Vyzvednutí na metru na Opatově a vyložení tamtéž možné.
By Stanislav Pour
jéžiš, škoda že jsem tento víkend dlouhodbě naplánoval jinak :/
hned bych letěl (vč. podílu na nákladech). Pěkně si to zejtra pánové užijte, a očekávám fotky v tomto vlákně.
By off
[quote="amalka"]Vyzvednutí na metru na Opatově a vyložení tamtéž možné.[/quote]
Hele a sedat se bude na dálnici, nebo v tom parku? Že bych se přišel podívat, to by mohlo bejt o dost zajímavější než ty Vary .-O
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7