Tu ještě k tomu velice pěkné video z Čáslavi.
http://afbcaslav.cz/index.php/cs/aktual ... intervence
[quote="Pavel"]Přesně. Nic proti Tomášovi osobně, ale tohle je fakt nanic. Já vim, v civilu taky páni piloti lítaj s krásnejma dopravákama a vydělávaj za to nechutný prachy, jenže to jim platěj ti, koho v těch letadlech vozej, protože CHTĚJ. Tady platim, jako každý jiný občan, vožení se v krásném dopraváku a několika hnusných tryskáčích vojákům, aniž bych CHTĚL. A potom sám šetřím každou korunu na to, abych se o víkendu moh povozit hodinku ve větroni (na kterého nedostanu od nikoho dotaci ani halíř). Sem se hodí snad jen punkově-anarchistické "F*ck the system!". Sorry za spamování názorem, klidně mi naklikejte palečky dolu, ale dneska jsem fakt dost unavenej (fyzicky i psychicky), tak se neovládnu a klikni na Odeslat příspěvek.
PB
[/quote]
Chápu tě a vím že vojenská érá moc v lásce nemáš, ale dovolím si ti odporovat. Když už se jím ty peníze dávají, tak proč by za to piloti nemohli secvičit něco pěkného, pro jejich výcvik možná prospěšného a ještě přitom svést pár lidí od řemesla? Nemyslím si, že za ty peníze by měla armáda sedět na zemi a leštit letadla a nedej bože jak by někdo vystrčil čumák z hangáru, prostě armáda tu je, letectvo taky a to je tu snad od toho aby se létalo.
Navíc myslím že to je jedna z těch lepších věcí, na kterou daňový poplatník dává peníze, podle mě se platí daleko větší opičárny než to, že se tu poržene pár lidí ve vládním airbusu.
Sorry, nedalo mi to, zlinčujte mě :p