- 30 led 2012, 21:58
Dobrý večer pánové i dámy (pokud jsou mezi námi některé). Při dlouhých chvílích o přestávkách jsem ve škole jsme se spolužáky dostali k létání a tím následně k pádu WTC, což je moje hlavní otázka a doufám že mi s ní pomůžete a možná se rozvede i diskuze. Samozřejmě jako newbie nemůžu moc věcí s určitostí potvrdit. Hlavní dilema co při naší konferenci vyvstalo je, jak je možný že se trefí \"piloti\" údajně jenom s průkazem na malá sportovní letadla do budovy která je cca stejně široká jako velká rwy a přesně v patře aby to spadlo s velkým boeingem? Diskuze tady už byla asi rok stará, ale byly to zase ty všechny možný teorie. Jde mi o technickou stránku věci, protože vím jak se těžký se trefit v začátcích na letiště ještě s přístrojema. Nevím, ale na WTC asi nebyli VOR majáky. Letět VFR v takové výšce je docela obtížné si myslím a i s 767 skoro nereálné. V rychlosti 950 a 790 km/h mi to přijde jako umění pilota se stovkama hodin létání přesně s tím strojem. Cesna (malé letadlo) vs. 767 si myslím že se rovná jako kolo vs. Tatra 815. Díky za odpovědi a prosím pouze technickou diskuzi, která se dá potvrdit zkušenostmi a je \"běžně\" známá. Konspirační teorie už tu byly.
P.S.:Moderátorům se omlouvám pokud jsem založil téma ve špatné sekci.
P.S.:Moderátorům se omlouvám pokud jsem založil téma ve špatné sekci.
[img=a]http://www.pcflyer.net/indicators/1210399.png[/img]