VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum o reálném, nikoliv virtuálním, létání. Pro všechny problémy, zážitky a informace o opravdovém létání.
By mipeba
Sledoval jsem přílety delegací na flightradaru, hodně jich nebylo vůbec vidět, ale to je jiné téma....
zaujal mě let CSA9450, po vzletu nastoupal do FL370 kde v okolí Nové Paky holdoval, pak klesal šel na přiblížení kde se zdálo že havaroval a potom přistál. Viz screeny. Někdo bližší info?
By amalka
Hlavně je tam hezký to přiblížení do Vodochod. Když se o tom ví dopředu a je hezky, tak tam na to rád chodím koukat. Kávička, cigárko a lehátko na trávě vedle apronu W. :P
By Čondra
V 1600UTC by měl z T4 odletět první speciál (Rumunsko) nazpět.

EDIT: Omlouvám se, spletl jsem to. Cca od teď až po několik následujících hodin by se mělo odlétat.

OK
By Filipos
Byl to zálet v TRA 70 a současně první let DGL od Mikuláše.

(FPL-CSA9450-IX
-B735/M-SDHIPRWXY/S
-LKPR0830
-N0416F370 DCT VO STAY1/0130 VO DCT
-LKPR0300 LKKV
-REG/OKDGL SEL/RSEK OPR/CSA STS/FLIGHT COORDINATED WITH ATC RMK/TCAS DOF/111223 RVR/200 ORGN/LKPRCSAO STAYINFO01/TECHNICAL FLIGHT TRA70 AND APPROACH LKVO)
[quote="amalka"]Hlavně je tam hezký to přiblížení do Vodochod. Když se o tom ví dopředu a je hezky, tak tam na to rád chodím koukat. Kávička, cigárko a lehátko na trávě vedle apronu W. :P[/quote]

Až se o tom někdy dopředu dozvíš, dej vědět, nemám to daleko, zajel bych se taky mrknout.
By mipeba
Aha tak to bylo přiblížení ve Vodochodech. Já jsem se hrozně moc lekl co se stalo. Fakt to vypadalo jako že se zřítili.
By Lapak
[quote="mipeba"]Aha tak to bylo přiblížení ve Vodochodech. Já jsem se hrozně moc lekl co se stalo. Fakt to vypadalo jako že se zřítili.[/quote]

To by dnešní zpravodajci zaznamenali ještě dřív než ten flightradar, zvlášť v praze :)