VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum o reálném, nikoliv virtuálním, létání. Pro všechny problémy, zážitky a informace o opravdovém létání.
By Davi410T
Zdar, nevedel by ste nekdo o nejakych fotkach nebo dokumentech o silnicih a dalnicich, ktery hlavne u nas slouzily jako RWY?
Zadim mam jen fotky z par ceskejch silnic jak na ne litaj s Migama nebo 39kama.
Popripade jakykoliv jiny informace o tedlech vecech kdyby ste nekdo mel
By Filipos
U nás ve Vyškově hned vedle letiště je dálnice, která se jako VPD použít dá a je k tomu uzpůsobená (betonové panely, ten kus cesty je rovný, mezi pruhy není ostrůvek). Podívej se na leteckou mapu, je to tam hezky vidět :) Jestli se ale používala nevím, nezkoumal jsem to.
By CSA222
No já jsem zase viděl kdysi dávno video, jak vede za Starou Boleslaví ta dálnice na Mladou Boleslav, tak tam přistávali tuším L-159ky v rámci nějakého nácviku. S otáčeli tuším u moterestu u Čtyř Kamenů.
By Radizz
Pokud mohu trošku odtajnit přísně tajné plány a vize letošního Flying Rhino 2010; není toto vláknu úplně od věci... :P

Víc už říct nemohu, aby mě soudruzi (plk. Svoboda, mjr. Machalínek) neodveleli k železničnímu vojsku.
By mipeba
A kdo sedne na D1 u VelMezu s Boingem nebo Airbudem dostane bombón.
a navím si může dát menu u MC Donalda včetně MC Fleury
By Stanislav Pour
krásná runway na D1 :D tipuju že povrchu bude stejný jako ve vodochodech, jen se mi zdá že soudruzi z NDR nějak pozapomněli na střední dělící pruhy :)

btw. na RHINO se už moc těším :)
By lzap
Ad Vyškov - nejsem si jist, jestli by armáda uspěla s vytahováním těch zrezlejch kolíků. Uprostřed jsou totiž napíchaný v benonu \"svodidla\"...
By Jindřich
[quote="Stanislav Pour"]krásná runway na D1 :D tipuju že povrchu bude stejný jako ve vodochodech, jen se mi zdá že soudruzi z NDR nějak pozapomněli na střední dělící pruhy :)

btw. na RHINO se už moc těším :)[/quote]
Tohle je konečná podoba RWY, žádný Vodochody.
Jaký dělící pruhy? Dyk tam jsou?
By Jindřich
Objíždí se přes Jihlyvu :)
Má to pracovní ICAO LKME (Měřín Dálnice) a je to automaticky v default GPS. Lze dodat data pro Wilco addony, PMDG theoreticky také, samozřejmě také do ProTu GPS, ale myslím, že o tomto to není :)
By JAV
No mělo by to spíše mít krycí název (Tchoř třeba - zápach McD), žádný ICAO, žádná GPS, žádný FMC, jinak by se to minulo účinkem.
By Davi410T
[*img]adresa trvaleho bydlsite obrazku[*/img] Pozor nebere to obrázky delany voskovkama...jsou moc mastný
A nedávej tam tu \"*\"