VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By ASG29
V čem to může zlepšovat tomu, kdo má pořádně ručně vytuněné .cfg a nastavení systému i HW?
By Datum13
[quote="anhista"][quote="vojtech2000"]Super!
Ale kde mám sehnat 30 euro :P[/quote]
Od babičky za vízo. :P[/quote]

To by nejdrive to vizo ale muselo za něco stát :-D
By anhista
[quote="vojtech2000"]No, vízo bylo na 7. výborné :P . Hele, předměty,které potřebuji hlavně v lítání tzn. AJ, (angličtina), Fyzika a Matika mám za 1. takže v poho :)
Tak nějak přemýšlím, jaký je váš názor na tuto cenu, ?
Jasný muselo to stát hodně úsilí, ale abych za 4-5 fps zaplatil 30 eur? cca 800 kč. je moc....
A jaké má zapezpečení tento fiber?
že bych si sněkým koupil licenci tzn. platil bych 1/2 ceny :P[/quote]
Zkus to demo a uvidíš jestli to za ty peníze stojí.
By JKol
Letmo vyzkoušeno a něco to očividně dělá. Jinak taková rada. Nastavte si limitaci FPS na unlimited a taky se vám zvednou fps, u mě to dělá dvojnásobek na LKPR
EDIT:Limitace FPS přímo v FSce, ne v tom programu
By ASG29
No u mne nastaveni na unlimited znamena zhorseni simulace. Fps sice naroste a dramaticky, ale fluktuace mezi 0 - 100 ma za nasledek poskubavani. Osobne se mi osvedcilo poradne rucni nastaveni .cfg a pouzivani FPSLimiteru.
A na LKPR mi nepomuze nic, dokud nebude FSX native scenerka s dukladnou optimalizaci. Treba ORBX PNW s nekterymi jejich letisti s mym nastavenim nema prakticky zadny vliv na fps. Stale nastavenych 30...
By JKol
Vašku se vší úctou. Stáhni si to a přečti si co v manuálu píšou o FSX.cfg je to zajímavé a pravdivé počteníčko