VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By Aleš KL
Ahoj,
koupil sem si tohle letadlo v download verzi a mám s tím docela problémy teda.Jednak se při autolandu houpe ze strany na stranu jak blázen a pak taky nedrží vůbec správnej heading(během letu).Vždycky je tak o 13° vpravo od kurzu.Navíc když při přistání vypnu autopilota, tak se letadlo skácí na stranu a nejde pomalu uřídit. :( To nemluvím o blikajících polygonech na předním panelu a blikání osvětlení u pasažérů, který bliká zároveň s strobe lights.

Vůbec nevím co s tím.Zkoušel jsem už snad všechno, včetně AIRAC(z roku 2011)

Poradíte prosim někdo? díky
Lital jsem to driv, nektery chyby odsrani service pack, nektere ne.
To, ze to neni v ILS moc stabilni, mi taky prislo, ale mohl jsem to porovnavat jen s PMDG737NG, ktere tam zas sedi jako pribite, co se vic blizi k realu nevim. Autoland jsem radsi nezkousel :)
By Aleš KL
Zkoušel sem ho hodit i na laptop a je to úplně stejný.Na fórech sem se taky o problémech který mám moc nedočetl.Jestli to není tím, že mají krabici, která má kolem 1.5Giga a to co mi JF nechali stáhnout má nějakých 80Mb..Jo a service packy nemůžu nainstalovat, protože to chce DVD. U supportu je napsáno, \"Please note that this update is not required for the download version of the 777 Professional.\" :/ Tak nevim
By Aleš KL
Tak to je paráda :) Za stejnou cenu, jako krabice dostanu malej exe soubor, kterej tak nějak moc nefunguje...Ani se mi nechce věřit, že by to bylo tím :)..., ale zas, co jinýho
By Aleš KL
Nějak se mi to nehce mergovat hele.Nemám tyhle polofunkční splácanini moc v oblibě :)

Ale to hlavní, PŘIŠEL SEM NA TO, PROČ SE TO PŘI PŘISTÁNÍ ROZHOUPE JAK BLÁZEN.A může za to Generál.Respektive, když je realism nastavený na Hard a posuvník \"General\" je naplno, způsobuje to to houpání.Když ho stahnu, letadlo dosedne hladce pomalu samo, bez houpání a bez přetočení po vypnutí AP.
A teď bych potřeboval radu od zdejších znalých, pač já zas tak supr pilot nejsem :) Co s tím teda a jakou to má s tím nastavením souvislost?

Děkuju
By ASG29
Původní triplsedma, čili origo od PSS, taky nebyla bezchyby. Ale poslední patch tomu pomohl a hlavně dvoustovka lítala krásně. Třístovka si některé bugy udržela i potom.
Mám dojem, že JF nedává poslední verze. Třeba u 757 lidi taky hlásili problémy, které u v1.3 PSS nebyly...
By Aleš KL
Já sem ze zoufalosti od někud stáhnul to dvd iso od pss a opačkoval a je to dá se říct totožný, co ta instalačka.Jen jsou na tom dvd nějaký manuály a tutoriál tušim.Ale nějak mám pocit, že dělám něco špatně, když to jiným jde a při stažení realističnosti mi to nedělá.Jestli to třeba nemá souvislost s nádržema, nebo tak něco....že by se tam nějak přelejvalo palivo :) (jo teď budu za total blbce vim)

Tady sem nahrál video: http://youtu.be/M_NvfhWtpZ0
By Aleš KL
Dobrá no, děkuju.Takže, kdyby tu byla ještě nějaká dobrá duše a zkusila muj save file, aby to někdo zkusil u sebe, protože jinak už nevim...Třeba mám letadlo špatně nastavený..???Jinak realism musí být nastavený na hard.Jak se ubere General, tak to nedělá.

http://uloz.to/xCveqYE/777app-zip

Kdyby tam někdo našel nějaký špatný, nebo nesmyslný nastavení letadla, je to tim, že sem spíš ještě amater :) Ani sem tušim nekonfiguroval FMC, jen sem odstartoval z rwy24, otočil a vrátil se na šestku.
By ASG29
Asi \"výstřel do tmy\", ale já bych viděl problém i v tom, že máš 50 000 liber paliva (22,7 tun) a kdo ví kolik máš \"naloženo\" cestujících a carga, letíš na velice nízké rychlosti a tím pádem na vysokém úhlu náběhu...