VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
Zdar všichni,

už se několik týdnů rozhoduju o tom, které letadlo resp. který add-on bude vhodný na dálkové lety (Delhi, Hyderabad, Vancouver, Male...). A upřímně- vzhledem k mým poměrně nízkým zkušenost s komerčními add-ony, jsem se rozhodl požádat někoho zde na fóru, který má zkušenosti větší, aby mi poradil.

Ještě bych doplnil, že si to hodlám koupit, takže chci mít pocit, že to nejsou vyhozené peníze jako u Wilco CRJ Next gen, ze kterého jsem velmi zklamanej. Chci, aby byla vyvážená realita a grafická strana věci a ne jen grafika jako u CRJ, které silně nemůžu doporučit.

Dal jsem si finanční strop cca. 45 Eur.
Ze seznamu jsem rovnou vyškrtnul firmu Wilco - i když její 777 byl původně kandidát, ale po zklamaných komentářích jeho uživatelů, jsem od něj upustil.

Takže hlavní kandidát je u mě nyní Captainsim (CS) 763 ER - 39,99Eur, nebo jejich ještě nedokončený 772 (beta verze 0.7) za akční cenu

39,99Eur - až bude hotovej tak bude stát pomalu 60Eur. http://www.captainsim.com/

Jak jsem ale zjistil tak 767 mají i Level-D(LD) a mě by zajímalo, jestli se najde někdo, kdo používá add-ony buď CS nebo LD a může mi říct, jak je spokojenej a jestli by mi mohl na základě zkušeností doporučit některý z jejich add-onů, nebo případně úplně jinou firmu, kterou třeba neznám.

Předem díky za komenty.

PJ
By dan542
Já bych počkal na PMDG 777, má vyjít v Q4 2012 (dárek k vánocům?), mám od nich 737 NGX a je super. 777 si koupím asi taky :) Akorát nevím, jestli se se vejde do tvého stropu 45 eur, spíš ne. NGXko stálo $70, tj. cca 57 euro. Mají to jako download, takže neplatíš poštovný a další zbytečnosti, zaplatíš a za chvíli můžeš lítat :) Mě se 70 dolarů za letadlo, se kterým lítám skoro pořád, nezdá moc.
By oupa
Pro FS9 bych bral LD 767, pro FSX bych počkal na PMDG 777, kde bude vyšší cena vyvážena kvalitou.
LD 767 pro FSX je nicméně plně funkční a bezproblémový, akorát léta a konverze z FS9 jsou na něm znát.
CS 767 nemám, nicméně mám jejich 757 a ten sice vypadá pěkně na pohled, ale nelétá se s ním kdovíjak dobře (rozhodně hůř než s LD767).
No s tím PMDG 777 jste mi úplně vyrazili dech, o tom jsem ani nevěděl. Jinak díky za komentáře. U PMDG jsem si ochotnej i připlatit, protože jejich výrobky jsou - podle komentářů na netu všeobecně i tady na fóru - asi bezkonkurenční. Možná, že nejdřív sáhnu po tom LD 767 (aspoň se naučím lítat s Béčkama) a pak bych si naježil k Vánocům PMDG 777. Ale tam beztak bude 10 odkladů, takže budem rádi, když se ho dočkáme o Velikonocích :-)