VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
Zpracování po grafické stránce je docela pěkné a i v závislosti na vyšší kvalitě méně náročné, ale už se to zase tolik nepodobá klasickému FS. Zkoušel jsem tedy tu free verzi. Uvidíme, pokud by se později na vyzkoušení dala sehnat plná verze ... Jinak demo nabízí havajské ostrovy, jak to tak vypadá a jedno letadlo + asi jedno při registraci WindowsLive.
By tmx
No... Nějak nechápu smysl tohoto. :D Jediná výhoda oproti FSX je, že to umí asi využívat více paměti, zejména u grafické karty, takže se nikdy nestane při přepnutí pohledu, že by nebyly načtené textury. Mám nastaveny nejvyšší detaily, přikovaných 60 FPS (víc monitor neumí, čili to bere dle toho) a vypadá to hůř než FSX na very high před skoro 6 lety. Třeba ta voda je fakt ošklivá.
V té free verzi je hlavní zábavou asi nějaké \"hledání kešek\". Jinak ta hra je strašně ořezaná, například nejde nastavit osa pro klapky, nebo třeba trim, vždy to musí být na tlačítkách... Stejně tak přístrojové provedení a stupeň reality je naprosto arkádový, to jako stará dobrá cessna ve FSX byla oproti tomuto vrcholem simulace (to ostatně i to rogalo :D ). Start je jedině přes \"press B\".
Mám za to, že do tohoto jádra ani žádné profi addony nepůjdou napasovat, čili pro nás to je zcela mimo oblast zájmu...
By Tommy
To ani nemá cenu zkoušet...Microsoft to podělal, psali že to je arkáda a tím pádem se vlastně letectví stává pro každého vola hračkou...teď si budou říkat : \"Lítal jsem na Microsoft Flight, tak už umím vše!\" Pokud by letěl na FSX, tak by ale změnil názor....Nemám rád, když se letectví zlehčuje...
By Lapak
Já myslím, že už od toho co to představili a co o tom říkali, tak tohle nikdy ani nemělo ambice být následníkem pro FSX. Je to cílený na úplně jinej trh, na úplně jiný lidi, takže místní komunita určitě moc nadšená nebude :) Ale svoje místo to má a nemyslím, že by to mělo nějak degenerovat lidi :)