VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By koxx.fr
Zdravim,

mam stejny problem jako pan zde v prvnim dotazu: http://forum.avsim.net/topic/284947-fps-limiter/

Avsak at delam co delam, nechce mi to proste fungovat, jedine k cemu se dostanu pri pokusu o spusteni fsx.exe.limited.bat
je vterinove probliknuti DOSove obrazovky...

Pomoooc....
By Luboš Kučera (LK 154)
\"D:\\FSX\\fps limiter\\FPS_Limiter.exe\" /r:D3D9 /f:30 /x:OFF /l:OFF \"D:\\FSX\\fsx.exe\"

Pravým tlačítkem klikni na zástupce FPS Limiteru, klikni vlastnosti, na kartě zástupce vlož výše uvedené do pole cíl s tím, že na začátku uveď svoji cestu k Limiteru a na konci cestu k FSX a tam, co je 30, uveď hodnotu, na kterou chceš omezovat. Až budeš chtít lítat nespouštěj FSX, ale ten FPS Limiter a on ti spustí FSX a použije to nastavení omezení.
By koxx.fr
Vytvoril jsem tedy zastupce FPS_Limeter - zastupce.exe

jako cil uvedl \"C:\\Program Files (x86)\\Microsoft Games\\Microsoft Flight Simulator X\\fps limiter\\FPS_Limiter.exe\" /r:D3D9 /f:30 /x:OFF /l:OFF \"C:\\Program Files (x86)\\Microsoft Games\\Microsoft Flight Simulator X\\fsx.exe\"

a dela to bohuzel furt to same :(
By Luboš Kučera (LK 154)
Jestli pak není problém v tom, že v Program files je nutné mít na všechno nějaká oprávnění.
Všude se píše, že je lepší mít to nainstalované jinde. Máš u všeho nastaveno spouštět jako správce?
To, co jsem ti poslal, je postup uvedený hned o příspěvek níž, v tom odkazu, co jsi posílal.
Mně to v pohodě funguje na Win7 64bit Home Premium. Když spustím toho zástupce, otevře se okno s Limiterem, v něm je napsáno že Limiter je spuštěnej a že se spouští FSX. Pak FSX samo naběhne.
Ještě zkontroluj, že máš ten Limiter opravdu nainstalovanej do složky fps limiter, kterou máš ve složce s FSX, tak jak jsi to napsal v tý cestě.
Pokud není chyba v tom, jak jsi zadal cesty k oběma programům (Limiter.exe a FSX.exe), tak už fakt nevím.
By Luboš Kučera (LK 154)
Tak jsem teď odzkoušel, že pokud u toho vytvořeného zástupce nemáš nastaveno \"spouštět jako správce\", tak to nefunguje. Zkontroluj si to. Pak zkontroluj, že to máš stejně i u toho FPS_Limiter.exe, na který ten zástupce odkazuje.
By koxx.fr
To mi bohuzel taky nejde...

asi bude nejlepsi, kdyz celou fsx preinstaluju mimo Program files.. todle uz me nebavi.. nevim kde je chyba...

kazdopadne diky..