VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By Čondra
Ahoj, mám takový malý technický problém.

Když letím a mám spuštěný REX, tak vždycky, když se načte počasí mi skočí rychlost na OVERSPEED. Je to vcelku problém, protože Šemík vyčmuchá fakt všechno a mě se to tam nelíbí.

Všechny ostatní počasí mam vypnutý (FSka, FSInn).

FS2004 -> FSInn -> FSRealTime -> REX -> PSS777 (Merge Posky, ale blbne to i na normální PSS verzi).¨

Díky za jakoukoliv radu.

OK
By tmx
Registrovaná verze FSUIPC umí vyhlazovat poryvy větru (čili toto), že třeba nastavíš maximální změnu 1° za 1 sekundu atd, pak to letadlo stihne zpomalit, když se změní směr větru.
By Čondra
Tím pádem si zase odendam střih větru, když bude něják blbě foukat, ne?
By PBily
Ahoj, já mám zase jiný problém. REX jsem si nainstaloval pouze pro textury. Pro počasí používám Active Sky X. V letové hladině mi Active Sky ukazuje třeba 160@35, ale FSX mi ukazuje 160@2. Nevíte někdo, co mám špatně?

Petr