VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By aldamat1
každý už to někdy určitě zažil. Mne například nejdou ani nainstalovat.
By Pavel
Vyplň si jméno, pak si přečti readme u každého repaintu. Já ti zatím přejmenuju tohle vlákno tak, aby i budoucí chápali.

PB
By aldamat1
na nějaké repainty tam je \"It will overwrite deault airbus textures.\", a u některých dokonce není ani readme

a aircraft.cfg predelevam

ty repainty jsou od PDMG
By Pavel
No prostě vezmeš ty BMP co sis stáhnul a nakopíruješ je do složky FlightSim/Aircrafts/tvojeletadlo/texture (nebo FlightSim/Simmobjects/Aircrafts/tvojeletadlo/texture v případě FSX). Přepíšeš defaultní.

Dále: tady na fóru existuje fce Upravit příspěvek, takže nepiš 3 příspěvky za sebou ale nacpi to do jednoho (jako jsem ti to teď udělal).

PB
By aldamat1
počkat, ale mne se to asi nepovedlo

mam tam neviditelný letadlo!!!!! z toho letadla jde viďet pouze stín a když jsou zapnutá tak i světla
By Čondra
Jsi si jistý, že instaluješ repaint na dané letadlo, daného výrobce addonu?

Č.
By Jindřich
[quote="aldamat1"]a na jaký profil csav nebo na vacc?[/quote]
Fakt nevím, co si mám o Tobě myslet :)
1) jsme na stránkách VACC-CZ, nebo na stránkách ČSAv?
2) když už teda fakt nevím, tak se zkusím do toho profilu prostě podívat a nekladu hned takovouto (mimochodem velmi hloupou) otázku
By Čondra
Jaký addon a jakou verzi letadla repaintuješ? (Ex. PMDG 737-800W, Wilco A320)
By aldamat1
ne nic ja sem zijstil ze vsechny repainty z csav jsou na payware letadla takze jsem si nechal na vanoce koupit 737NG

ale nevite zatim kde sehnat kvalitni repaint 737-800 na deatful?
By Čondra
To je přesně to, k čemu jsme se potřebovali dopracovat. Nevím, jestli je někde liverie/repaint na default 737-800. Zkus www.flightsim.cz (Ale nekoukej na forum).
By Lapak
[quote="aldamat1"]ne nic ja sem zijstil ze vsechny repainty z csav jsou na payware letadla takze jsem si nechal na vanoce koupit 737NG

ale nevite zatim kde sehnat kvalitni repaint 737-800 na deatful?[/quote]

A jakou 737NG sis "objednal"? Pokud tu od PMDG, tak to už asi dneska není nejlepší volba. Pokud máš Flight Simulator X, tak doporučuju PMDG 737NGX, pokud máš FS9, tak pak mám dobrý zkušenosti s iFly 737.
Ale možná pro začátek 737 není úplně ideální, pokud chceš za každou cenu lítat s liverkou ČSA, tak bych bejt tebou začal třeba na nějaké ATR 72.
By aldamat1
na csav jsou na 737-600 a 737-800 od ifly.
ale tu 737NG ještě nemám a ty z csav na deatful nefungují
By aldamat1
no to jo nato už jsem přišel taky ale jak říkám ifly 737NG teprve dostanu