VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By Kuba5
Čau, mám problém s LKPR scenerkama..nedávno jsem nainstaloval windows 7 a tak i FS9. Teď tam chci zase dát LKPR scenery, jednou šly, ale teď zas nejdou. Prostě když se načítá hra na LKPR tak se to načte, černá obrazovka a \"program přestal pracovat\". V addon scenery mam složku LKPR a v ní Scenery a Texture. Ten adf soubor mám uvnitř složky scenery. Nevim proč to pořád padá, dřív to nedělalo :(. Až teď u sedmiček.
By Čondra
To rozsložkovaný naházej do BASE a tu nahraj do knihovny scenerií ve FS. Doporučuju číst readme soubory....
By Kuba5
Ale vždyt to tak mám... ale když se koukám do událostí, tak vidim, že mi zas blbne grafická karta .. ale jen u tý LKPR.. Název chybujícího modulu: nvd3dum.dll
By Kuba5
[quote="Snohakrij"]A zkoušel si změnit kompatibilitu ?[/quote]

Zkoušel.. ale třeba aerosoft scenerka na EDDF mi funguje bez problému, jen to LKPR začalo zlobit :(.
By Kuba5
Tak jsem nainstaloval zase nový ovladače pro grafiku a přeinstaloval FS9 a zatím to funguje, ale snad to bude fungovat už pořád, protože ten error u nvidia mi taky vždycky začal až dýl, ale snad už to v pohodě půjde.