VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By Nathaniell
Dneska jsem náhodou narazil na addony Ariane Design 737, na první pohled vypadají celkem namakaně, nemáte s nimi někdo zkušenosti (jestli má cenu si to pořídit, nebo mám radši zůstat u Wilco 737)?
By Tommy
Já ti nevím, já bych zůstal u Wilca, i když na youtube vypadaly videa zajímavě, no Wilco je Wilco ;) :D
By oupa
Dva problémy o kterých vím - cena a nepodpora od Navigraphu. Jinak vypadají namakaně, to je fakt.
By ASG29
Velký kulový!!! Ruce od nich pryč! Já zkušennost mám, vyhozený peníze a obsáhlou elektronickou korespondenci, kdy jsem byl nucen je upozornit, že taky existuje i soudní cesta řešení sporu (ale na to mne \"odpálkovali\" a přestali komunikovat).
By straks
jj stojí to za prd je to skoro ještě horší jak wilco :( Prostě musíme počkat na PMDG 737NGX, měla vyjít do konce tohodle roku, ale to asi nebude... PMDG řiká že to vydají až to bude ready. Jinak jejich MD11 je teda famózní a 737 má bejt ještě lepší teď sem koukal na stránky PMDG a už tam jsou k prodeji 737 Manuals & Training Aids 3305 stánek dohromady prostě as real as it gets
By Pavel
No a nebo iFly, ne? Mě se docela líbila, ale nalítal jsem s ní asi jen půl hodiny a navíc nejsem boeing odborník, takže to neposoudím.
By Filipos
Řekl bych, že nic moc, mně osobně se iFly nelíbí vůbec (ale zas pravda, že jsem jen četl recenze a koukal na videa), už jen třeba kvůli výkonovým charakteristikám, které jsou zcela mimo moje chápání; na zemi je potřeba přidat skoro na 50% a v letu i plně naložená stoupá jak raketa. A to je to nejmenší, je tam toho dost.

Čím víc osobně lítám Wilcovskou 737, tím víc si všímám, jak dobře je simulovaná velká většina věcí a to i maličkostí. Navíc pěkně lítá. Mouchy má samozřejmě pořád (je už to ale taky přes čtyři roky starý addon, že jo), ale až do vydání PMDG NGX, která vypadá zcela úchvatně, je to jasný král mezi 737kami.

Ariane je z mého hlediska pěkný shit :)