VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By loquito
zdár letci, chci se zeptat jestli má cenu instalovat Globála \"nuladesítku\" nebo jestli stačí nějakej jinej \"édon\" třeba GEX...nebo jestli to nemá vůbec smysl :-) ... jop a ještě dotaz...mám čtyřjádro od penťáka (quad 8200), 4GB RAM DDR2 a grafika ASUS GeForce EN9500GT....a stává se mi že mám např. mega airport london a už když se blížím k městu tak hodí komp chybovou hlášku že mi to komp prostě nebere,že je to asi hodně náročný...a napadlo mě jestli to třeba není jen tím že mám zapnutej anti-aliasing
By Pavel
FSG a GEX je něco lautr jinýho. FSG jsou výšková data pro FSku, já to beru jako nutnost a je to první věc, kterou po instalaci FSky natahuju (ať už FS9 nebo FSX). GEX jsou textury, tj to, co se ti bude na zemi zobrazovat. To zvaž, to je každýho věc, já osobně GEX nemam, ale měl jsem GEPro v FS9 a vyhodil jsem ho.
By Alexein
Mám trochu problém.Po instalaci FSGlobal 10 mám na LKPR přes runwaye trávník :) Navíc né vždy na stejném místě.Na mě to působí jako když se překrejvaj dvě polygonový plochy ve stejné výšce.
Co s tím safra???

Díky.
By Alexein
Tak sem to vyřešil.Dal jsem trošku horší nastavení v Scenery a už to asi nedělá.....divný.