VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By Filip
Ahoj, tak konečně bych také rád přešel na FSX - PC už by to měl zvládat.
Tak bych měl jednu otázku. Kterou verzi koupit? Viděl jsem prodávat fsx, fsx acceleration a fsx gold edition. Zajímalo by mne tedy, jak přesně se verze liší. Vyčetl jsem, že fsx gold a fsx acceleration má již v sobě sp1 a sp2, které jsou asi nezbytné...?
Jak se tedy od sebe liší tyto dvě verze?

Díky.
By Čondra
FSX acceleration je jenom ten pack s těma stíhačkama, ne?
By Čondra
Hlavně nic nekupuj na HIS. Mam s nimi hodně špatné zkušenosti.
By oupa
Vem ten nejlevnější FSX, co seženeš, nainstaluj ručně SP1 a SP2. Acceleration nebrat, Deluxe (pokud nepotřebuješ SDK) netřeba.
By Filip
[quote="Čondra87"]Hlavně nic nekupuj na HIS. Mam s nimi hodně špatné zkušenosti.[/quote]
Já s nima mám naopak dobré zkušenosti. Ale brát to od nich rozhodně nebudu, protože je to silně předražené...

[quote="oupa"]Vem ten nejlevnější FSX, co seženeš, nainstaluj ručně SP1 a SP2. Acceleration nebrat, Deluxe (pokud nepotřebuješ SDK) netřeba.[/quote]
Ok, díky, asi to tak udělám. :)
By mipeba
SDK? Co to je?
Co je vhodné a potřebné ještě přikoupit oproti užívání FS9?:
- počasí AS6?
- terén ?
- další?
Jinak na stránkách Mikrosoftu jsem viděl jen SP1 o SP2 ni ň
By Nathaniell
Google-první odkaz-wikipedie, jak je to jednoduché :)...(viz níže).

Jinak SP 1 aji 2 stáhneš přímo ze stránek,které se ti ukazují aji přímo v FSX.

Já mám edici gold.Dá se tam pěkně blbnout s F/A-18 a nepřistávat jenom na letištích ale i na letadlové lodi,což mě na tom Acceleration packu baví snad nejvíc :)...

Flight Simulator X was released in three editions, Standard, Deluxe and later Gold. Deluxe Edition incorporates some additional features, including an on-disc Software Development Kit (SDK), three airplanes with the Garmin G1000 Flight Deck, and the ability for the player to Air Traffic Control (ATC) other online users with a radar screen.[5]

In addition, the Deluxe Edition features 24 aircraft compared to 18 in the Standard Edition, 45 high-detail airports compared to 40, 38 high-detail cities compared to 28, and 51 structured missions compared to 30+.[6]

Microsoft Flight Simulator X: Gold Edition combines the Deluxe Edition and the Acceleration expansion pack into one.
By tmx
[quote="mipeba"]SDK? Co to je?
Co je vhodné a potřebné ještě přikoupit oproti užívání FS9?:
- počasí AS6?
- terén ?
- další?
Jinak na stránkách Mikrosoftu jsem viděl jen SP1 o SP2 ni ň[/quote]
REX, případně UTXE... ASE a FSGlobal jsou i pro fs9... no a pak hlavně L39 LotusSim :P
By loquito
[quote="oupa"]Vem ten nejlevnější FSX, co seženeš, nainstaluj ručně SP1 a SP2. Acceleration nebrat, Deluxe (pokud nepotřebuješ SDK) netřeba.[/quote]

nevadí tedy když už to mám nainstalované s acceleration packem? dělá to nějaký problém ten acceleration pack?...je možné že při instalaci některých letišť je potřeba mít acceleration pack a nepůjde to na SP2?