VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By loquito
Zdravím, chtěl jsem se zeptat, letím s baronem a když vidím virtuálně letět stejné letadlo třeba v 16000ft tak si to docela švihá ale čím víš jsem já, jsem třeba na 10 000ft tak mi klesá rychlost nebo letím pomaleji a nevím jestli je to normální nebo proč to tak letí pomaleji?
By loquito
to si právě nemyslím i když možné to je:-) .... nastavení mám na indicate air speed ale prostě to virtuální letadlo stejného typu co letí v dáli a o dost víš než jsem já, mi připadá že letí rychlejš...akorát se mi teda u toho druhého nezobrazuje rychlost, jen typ a výška letadla...možná je to jen dojem. throttle, propeller a engine mixture control mám na 100% na to mít vliv nejspíš nebude,že?
By Pavel
No, to bude ono :) někde tady PS psával jak lítat s vrtulákem, doporučuju najít. Jakmile máš MIX a PROP naplno ve FL100, tak se nediv. Ono kdyby tam ty páčky byly jen proto, aby se daly naplno, tak by je tam nemuseli dávat.
By loquito
ach ták...takže to vězí jen v páčkách...stačí najít jak je správně nastavitv :-)...ještě mi pověz kdo to je PS :-D
By Pavel
Ty neznáš PS a děláš ze sebe pilota? :P

Tady jsem našel ten PS přízpěvek kterej jsem myslel, celý to vlákno si pročti http://www.vacc-cz.org/forum/viewtopic. ... 236#p64236

PB

Edit: červenou páčku (směs) si někde vygoogli, tam jde akorát o to, že s roustoucí vejškou se musí ochuzovat směs, jinak se ten motoor točí blbě (zjednodušeně řečeno)... tj na tom žádná věda neni
By rc_czech
[quote="loquito"]...ještě mi pověz kdo to je PS :-D[/quote]
Dalsi adept na prispevek roku. :D :D :D
PS: (mysleno jako Post Scriptum) Nic ve zlym ;)
By George_L
[quote="rc_czech"][quote="loquito"]...ještě mi pověz kdo to je PS :-D[/quote]
Dalsi adept na prispevek roku. :D :D :D
PS: (mysleno jako Post Scriptum Nic ve zlym ;)[/quote]

Tak teď jsem mimo já, jsem to doteď měl za iniciály :) (v tom Pavlově příspěvku)
By Čondra
PS je opravdu PS, jak říká Jirka, ale není to PS jako PS, jak tvrdí Roman, je to tak? :D
By Čondra
Chtěl jsem dotáhnout ten poslední uzlík na tom provázku :D
By rc_czech
Samozrejme, ze v Pavlove prispevku znamena PS PavelS a v mem PS znamena Post Scriptum.
Priznavam chybu, dvojtecka mela byt az za zavorkou, nikoliv pred ni. Stydim se :|