VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By MCOuli
Ahoj, mám problém s grafikou v FSX když hraju multiplayer. Připojím se přes squawbox. Vše je v pohodě, moje letadlo, scenerie okolo atd. Ale ostatní letadla sou opravdu strašně vidět. Když pojíždí tk se strašně sekají a někdy ani nerozpoznám co to je za typ. Nwím jestli to je chybou jejich připojení, nbo jestli je na to ňákej addon. Poraďte...
Dík =)
By MCOuli
Mno je to jednoduchý =)... Pstě to letadlo čím letí jiní online je ve strašný kvalitě. Nápis rozmazanej a letadlo není pořádně tvarovaný
Mno to je jednoduchý :) ... Squawkbox umí jenom tyhle ty low cosi. Řešení: pořídit si FSInn a k tomu nějakej addon s AI trafficem. Mohu doporučit skAI. V FSInnu to pak dáš dohromady, a máš pěkný low modely, který nejsou nikterak náročný na HW.

btw. Koukni na pravidla fóra a vyplň si reálné jméno. ;)
By Pavel
skAI není payware, ale je to ilegální kompilace několika jiných AI provozů. Nelze jej získat žádnou legální cestou, protože autoři těch původních AI trafficů nesouhlasili s použitím svých dat pro skAI. A proto je taky nejlepší :P
By Pavel
Jindro, na to jsem zrovna nedávno koukal. Zkoušel jsi to? Mě by to docela lákalo, třeba v kombinaci s tím zmiňovaným skAI, nebo třeba World of AI by to mohla být pecka.
[quote="Jindra"]http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?f=39&t=49162[/quote]

Je to i na webu u nás : www.vacc-cz.org a již nějakou odbu to funguje, patrně se ověřovalo, jak s tím zacházet. Požádal jsem již Amalku, aby provedl nějaký recenzi, ale jednak má FSINn, jednak je pryč, tak pokud někdo máte zájem, místo pro kvalitní a dobře honorovaný článeček, jak to prakticky funguje, čeká jen na vás.
Pravda. Videt jak letadla rozsvicuji svetla, vyndavaji a zandavaji klapky a podvozek a mit moznost jednoduse definovat jake letadlo/model chci videt nekoho kdo nekolik let lpi na SB a jeho omezene funkcionalite pochopitelne neuspokoji... B-)