VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By Jiri Hejl
Ahoj ,chtěl jsem se zeptat jestli se někdo tady zajímá taky o passengera,protožejsem v programu c5 a najednou mi začala hláška velikého adrenalinu a ikdyž přistanu mám za to dobré body tak se mi hláška objevuje znovu nevíte co s tím????Moc bych prosil o radu ať se této hlášky zbavím
By bulik4lg
[quote="Jiri Hejl"]Ahoj ,chtěl jsem se zeptat jestli se někdo tady zajímá taky o passengera,protožejsem v programu c5 a najednou mi začala hláška velikého adrenalinu a ikdyž přistanu mám za to dobré body tak se mi hláška objevuje znovu nevíte co s tím????Moc bych prosil o radu ať se této hlášky zbavím[/quote]

Nějako absolutně nechápu, v čem tvůj dotaz tkví.. Zkus si to po sobě přečíst a napsat to ještě jednou a srozumitelně.. O "passangera" se sice zajímám, ale opravdu mi není jasné, v čem máš problém.. (tedy kromě gramatiky..:) )
By Jiri Hejl
fajn promin jen jsem chtěl zjistit jestli se někdo o tohle zajímá tak znovu.
Až doposud se mi lítalo super a zbíral jsem hodnosti a body ale nyní se mi začalo objevovat tohle:
normálně odstartuji a pomalu stoupám do své hladiny ale jakmile dosádnu 12000stop,dostanu hlášku danger level a okamžitě musím začít klesat a požádat o nouzové přistání.Toto se mi stále opakuje
Jirka Hejl
By SenorAmigo
A jsi si jistý, že máš na letadle vše v pořádku? Například nezapnutý přetlakování či nezasunuté klapky, otevřené dveře apod. by to mohlo způsobovat :D.
By bulik4lg
[quote="Jiri Hejl"]fajn promin jen jsem chtěl zjistit jestli se někdo o tohle zajímá tak znovu.
Až doposud se mi lítalo super a zbíral jsem hodnosti a body ale nyní se mi začalo objevovat tohle:
normálně odstartuji a pomalu stoupám do své hladiny ale jakmile dosádnu 12000stop,dostanu hlášku danger level a okamžitě musím začít klesat a požádat o nouzové přistání.Toto se mi stále opakuje
Jirka Hejl[/quote]

No vida..:) dostáváme se k jádru pudla/retrívra/boxera (doplň, dle vlastní zvěře..:) )
Taky se přikláním k názoru, jaký napsal Filip.. Překontroluj si, zda máš puštěno tlakování letadla a klimatizaci. Resp. ještě napiš, s jakým strojem lítáš a jestli ti to dělá i u jiných, ale podobných mašin..
By Jiri Hejl
Jo lítám se strojem A330-300 WILCO a nějak jsem nenašel to přetlakování a to je ten zádrhel,který nemohu rozluštit.
Jestli mi poradíte,budu moc rád.
JIrka Hejl
By SenorAmigo
Kdyby jsi sem dal screenshot předního panelu a overheadu, tak by to bylo asi nejsnadnější. Jinak na overheadu by ti mělo být podezřelé vše u čeho svítí OFF a na ECAMu ti svítí v případě poruch červeně chybové hlášky.
By amalka
Nema zavreny dvere. Nesoulad fs dveri a fspax se tu uz presne takhle probiral.
By Jiri Hejl
No docela bych klidně vložil obrázek ale nějak nevím jak ho sem vložit.
Jinak je to tím tlakem ale všechny dveře mám uavřené tím to rozhodně není a ani mi nic off nesvítí.
Kluci nějak si s tím fakt nevím rady Jirka
By loquito
já mám tak trochu jinačí dotaz...potřebuju udělat reinstalaci FSX protože jsem to zbytečně zacpal něčím co vlastně ani v budoucnu nepoužiju...tedy když odinstaluju FSX co se stane s FS Passenger. Můžu FS passenger zálohovat a pak ho jen nakopírovat znova do FSX (nově nainstalovaného) abych tam měl uložený můj kariérní postup nebo je někde určitej soubor s kariérním postupem? díky
By George_L
Nevím jak je to u FSX, ale FS2004 stačí udělat kopii FSpax adresáře a po reinstalu to jen přepsat.
By loquito
po reinstalaci funkční, super :-) .... btw dá se uložit let? protože když dám klasicky save..tak se sice objevím na stejným místě kde jsem to uložil ale už bez pasažéru a passenger je vypnut :-(
By bulik4lg
Každej let se musí začít na stojánce.. Vzhledem k tomu, že FSPax je program běžící mimo FS, tak pro každý nový let musíš spustit FSpax nově..