VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By roman
Dobrý den, potřeboval bych zjistit čim ke mě přijede nástupní most (GATE) děkuji moc za odpověď
By Pavel
Záleží na scenérce. V LKPR to nelze (šlo to v FS2002). V některých zahraničních (většinou placených scenérkách) to funguje, bývá to popsáno v manuálu k té scenérce.

A předem děkujeme za zveřejnění skutečného jména v profilu na fóru.
By Čondra
Těším se na tu 777 :) Že by konečně použitelná 777? :)
By roman
Dbrý den , nevýte někdo jak se v PMDG 747 aktivuje virtual kokpit jde mi jenom normální kokpit a F9 také nefunguje ale dřív mi to šlo ale teď už ne děkuji za odpoveď.
By rc_czech
[quote="roman"]Dbrý den , nevýte někdo jak se v PMDG 747 aktivuje virtual kokpit jde mi jenom normální kokpit a F9 také nefunguje ale dřív mi to šlo ale teď už ne děkuji za odpoveď.[/quote]
Pri vyberu letadla
By rc_czech
Ma nekdo zkusenosti s upravou configu u PMDG (737). Jedna se mi hlavne o automacke zapinani osvetleni kokpitu - jde tohle nejak zrusit?
thx
By roman
Dobrý den, potřebuji se zeptat jak se u PMDG 747-400 otevírá nákladový prostor a dveře u dopravních letadel děkuji za odpověď
By CSA222
Ahoj, zaprvé si nejdříve vyplň jméno v profilu.

[quote="roman"]Dobrý den, potřebuji se zeptat jak se u PMDG 747-400 otevírá nákladový prostor a dveře u dopravních letadel děkuji za odpověď[/quote]

V menu spuštěné FSky klikni nahoře na listě na PMDG -> General -> Keyboard commads a pak si z menu vyber Doors - 747 a namapuj si vše co budeš chtít, popřípadě si namapuj i verzi Cargo - 747, atd..
By ihrdlicka
Netušíte, zda by nebylo možné u B737 nějakým způsobem zrušit ve VC berany. U B747 jdou aspoň posunout dolů. Díky.