VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By amalka
Vsak oni zase vezmou ten FS9 model stejne jako u 747X. To je aspon u me litatelny jen se sebezaprenim s 15ti FPS. Jak to není nativně jen pro FSX je to na pikacu.

P.S. Co bylo zmršenýho na B1900? Mě přišel docela povedenej. Jen neměl updatovatelnou GNS, což imho bude asi problém i tady. Ale VC to má teda naprosto úchvatný, to každopádně.
By ASG29
[quote="amalka"]Vsak oni zase vezmou ten FS9 model stejne jako u 747X. To je aspon u me litatelny jen se sebezaprenim s 15ti FPS. Jak to není nativně jen pro FSX je to na pikacu.

P.S. Co bylo zmršenýho na B1900? Mě přišel docela povedenej. Jen neměl updatovatelnou GNS, což imho bude asi problém i tady. Ale VC to má teda naprosto úchvatný, to každopádně.[/quote]
Cože?! Úchvatný?! Když jsem ho poprvé spustil, chtělo se mi zvracet. Kdyby ho udělali alespoň stejně jako Aeroworx B200. To už je PMDG 737 nebo W/FT 737 lepší...
S tou GNS by nebyl problém, dalo by se, po troše přemýšlení, do toho naroubovat FMC od ISG.
By ASG29
Tak to jo, to jsem slintal... Jestli tam bude fungovat i ta námraza...! Jak na oknech, tak i na povrchu letadla.
Bohužel nic pro mne, FSX nemám.
Koukám, že to má FMC od ISG.
By Pavel
No ohledně 737NG - právě že oni někde psali, že jim to trvá tak dlouho, protože dělaj novej addon, nikoliv jen konverzi starýho. Chtěj to mit teda plně FSX, což by byl po jejich MD11 vlastně teprv druhej plnohodnotnej dopravák pro FSX.
By ASG29
Not Just an Update
The PMDG 737NG V2 is not an update for the previously released PMDG 737 The Next Generation for FS2002/2004 but a completely new development. In addition to new FSX capabilities, the product will also utilize technology already seen in the award-winning PMDG 747-400 Queen of the Skies, The PMDG MD-11, and the upcoming PMDG J41 product lines, such as panel state saving/loading, complete IRS simulation, pushback system, high definition VCs etc.
A jestli platí ten obrázek u toho popisu, tak by to měl být už model od r.2004, bez horních oken. A to by mohl být i 900ER... Že bych začal šetřit na nové PC?
By amalka
MD-11 je FS9 design, taky má ve FSX odpovídající FPS... Ale jestli tu 737NG dělají kompletně od začátku tak by to vyjít mohlo!
By Pavel
Hm tak jsem jestreama zkusil, sice to je děsně moc propracovaný, ale 10FPS na mym PC (třeba twinotter od aerosoftu mi jede nádherně na 25FPS). Chjo.
PB