- 16 črc 2009, 14:42
[quote="amalka"]Dyt chces lítat fsx, tím předpokládám virtuální kokpit jak píše PB, tak neřeš 2d panely.
Jinak FSX je dle mého názoru na IFR stále poněkud nevhodné z důvodu nedostatku scenérek. Některé scenérky jsou fsx nativní, něco málo jde použít z FS9 ale o velkou část destinací je člověk bohužel stále ochuzen. U mě osobně to je důvod proč pro IFR zůstávám u FS9, těch několik lepších vzhledů oblohy se rychle okouká a raději se kochám na letišti. Zcela jiná je situace u VFR, tam FSX rocks!
P.S.
Jinak mám až na grafiku (GTX280) stejnou sestavu a FSX mám ve full hd (1920x1080) s 4xAA (supersampling, vsync on) a největší problém je s placenými addony letadel která jsou psaná pro FS9 a portovaná pro FSX (99%). Tam se horkotěžko dostávám přes 20FPS ve vzduchu a mezi 15-20 na nativním FSX optimalizovaném letišti, přitom na stejném místě s nativním FSX letadlem (twin otter) nebo defaultním letadlem mám FPS 70... Na vině je jednoznačně slabé CPU (E8500), snížení rozlišení na polovinu a vypnutí AA nepřinese ani FPS navíc. (jo a nepoužívám vůbec autogen ale fotoscenérky (ČR, Německo, Švýcarsko, případně "digiscenérky" Austrian Prof)[/quote]
Já také stále zůstanu u FS9 hlavně kvůli TVS VA, protože zatím je tam defaultem FS9. FSX chci právě také jen na sledování těch nádherných věcí. Jinak díky za radu s autogenem, mohl by si prosím napsat kde si sehnal ty fotoscenérky ? Nebo nějaké doporučit ? Mám Ultimate Terrain, Ground Enviroment a FS Global bude brzy a právě nějaká fotoscenérka která na to sedne a hlavně bude kvalitní a nejlépe free.
Uvítal bych tipy pro FS9 i FSX