VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By loquito
ahoj mám taký problém nainstaloval jsem si FS inn a copilot do FSX s ACC packem a hra mi nenaběhne...po chvíli mi napíše že program přestal pracovat...je na to nějaký update nebo patch nebo něco podobného díky.
By Filip
Mě to také před časem nefungovalo, ale slyšel jsem, že se musí vypnou \"Řízení uživatelských účtů\" (Ovládací panely\\Uživatelské účty a zabezpečení rodiny\\Uživatelské účty\\Zapnout nebo vypnout nástroj Řízení uživatelských účtů)
By amalka
Jak se ty lidi dostanou dycky k těmhle exotickejm starejm verzím? Já když klikám na www.vacc-cz.org - jak se připojit tak skončím dycky na tom mcdu. fóru kde jsou linkovány ty nejnovější verze.
By amalka
[quote="tinca"]http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?t=20466UH

Amalko,nejde to bez tech blabolu a dat tam rovnou adresu?[/quote]

Nejde. Když si neumíte přečíst ani jak se správně tady na fóru zaregistrovat resp. jaké jsou podmínky registrace a ani si nedokážete sami přečíst kde stáhnout aktuální verzi, třeba vás to oba k tomu čtení donutí...
By tmx
1) V pravidlech je podmínka vyplnění reálného jména - udělejte tak ihned prosím oba! ;)
2) Je třeba hned od začátku tady zvyknout si na Amálky rejpání! :D
By amalka
[quote="loquito"]tak jsem to nainstaloval a nejspíš se mi někde stala chybka hodilo mi to tuhle hlášku když jsem zapli FSX a klikl na multiplayer.... http://img5.imageshack.us/my.php?image=errorlpb.jpg[/quote]

Odinstalovat kompletně. Projít registry a smazat jakoukoliv zmínku o FSInnu (i copilotovi) a nainstalovat správně (ideálně s návodem) znovu.

Předpokládám že jsi tu novou verzi nainstaloval rovnou přes tu starou místo deinstalace?
By loquito
[quote="amalka"][quote="loquito"]tak jsem to nainstaloval a nejspíš se mi někde stala chybka hodilo mi to tuhle hlášku když jsem zapli FSX a klikl na multiplayer.... http://img5.imageshack.us/my.php?image=errorlpb.jpg[/quote]

Odinstalovat kompletně. Projít registry a smazat jakoukoliv zmínku o FSInnu (i copilotovi) a nainstalovat správně (ideálně s návodem) znovu.

Předpokládám že jsi tu novou verzi nainstaloval rovnou přes tu starou místo deinstalace?[/quote]

právě že ne....tu starou jsem odinstaloval....možná že jsem zapoměl smazat adresář starej....ale nejdřív to po mě chce instalovat copilota a pak inn ... návod jsem stáhnul v pdf s názvem 103h.pdf
By tinca
[quote="amalka"]

Umíš číst? Jestli ne, ztrácíš tu čas zbytečně. BTW: Předpokládám liberečák?[/quote]

Predpokladas spatne,to nevadi,radej toho zanechme,ju?
By tinca
[quote="amalka"][quote="tinca"][quote="amalka"]

Umíš číst? Jestli ne, ztrácíš tu čas zbytečně. BTW: Předpokládám liberečák?[/quote]

Predpokladas spatne,to nevadi,radej toho zanechme,ju?[/quote]

Liberec nebo Jablonec, to je jedno. Doplň laskavě reálné jméno do profilu viz. pravidla.[/quote]

Ty to asi opravdu nectes od zacatku pozorne,jinak stale vedle.Jinak pravdu mas,byl tu pred lety jeden z Liberce (timto je ale nehazim vsechny do jednoho pytle)
By loquito
a už jen finální dotaz...stačí dát free flight a při spuštění FSinn už jsem jakoby on-line...multiplayer game?
By amalka
[quote="loquito"]a už jen finální dotaz...stačí dát free flight a při spuštění FSinn už jsem jakoby on-line...multiplayer game?[/quote]

Nikoliv. Dle návodu na www.vacc-cz.org je nutné vytvořit si účet na VATSIMu, dostaneš ID a password, to vyplníš do FSInnu (resp. měl si už vyplnit při instalaci, ale lze i později), pak si stoupneš někam na letiště na stojánku (ne na dráhu) a klikneš na nápis VATSIM na FSInn Control Panelu (ten si otevřeš ve FSce klikem nahoře na liště na Copilot - Inn Control Panel)
By loquito
[quote="amalka"][quote="loquito"]a už jen finální dotaz...stačí dát free flight a při spuštění FSinn už jsem jakoby on-line...multiplayer game?[/quote]

Nikoliv. Dle návodu na www.vacc-cz.org je nutné vytvořit si účet na VATSIMu, dostaneš ID a password, to vyplníš do FSInnu (resp. měl si už vyplnit při instalaci, ale lze i později), pak si stoupneš někam na letiště na stojánku (ne na dráhu) a klikneš na nápis VATSIM na FSInn Control Panelu (ten si otevřeš ve FSce klikem nahoře na liště na Copilot - Inn Control Panel)[/quote]

účet už dávno mám...jdu to zkusit...tedy...ještě mi tedy sice chybí mikrák...pořídím zítra...no nevím byl jsem u stojánku(Gate)a klik na vatsim a zazněl gong a pak mi blikal chat
By amalka
[quote="loquito"]účet už dávno mám...jdu to zkusit...tedy...ještě mi tedy sice chybí mikrák...pořídím zítra...no nevím byl jsem u stojánku(Gate)a klik na vatsim a zazněl gong a pak mi blikal chat[/quote]

Jo, to vypadá správně. Jestli zůstal pak VATSIM zeleně vybarvenej tak si tu. Takže vítej. :P
By loquito
[quote="amalka"][quote="loquito"]účet už dávno mám...jdu to zkusit...tedy...ještě mi tedy sice chybí mikrák...pořídím zítra...no nevím byl jsem u stojánku(Gate)a klik na vatsim a zazněl gong a pak mi blikal chat[/quote]

Jo, to vypadá správně. Jestli zůstal pak VATSIM zeleně vybarvenej tak si tu. Takže vítej. :P[/quote]

jojo zůstal...akorát se v tom ještě musím zorientovat...a všicí mluví english takže musím tiež:-)...a ještě naučit se s tím posílat zprávy jak jsem třeba dostal já, jako aby se přepnul na tuto frekvenci atd:-)
By amalka
[quote="loquito"][quote="amalka"][quote="loquito"]účet už dávno mám...jdu to zkusit...tedy...ještě mi tedy sice chybí mikrák...pořídím zítra...no nevím byl jsem u stojánku(Gate)a klik na vatsim a zazněl gong a pak mi blikal chat[/quote]

Jo, to vypadá správně. Jestli zůstal pak VATSIM zeleně vybarvenej tak si tu. Takže vítej. :P[/quote]

jojo zůstal...akorát se v tom ještě musím zorientovat...a všicí mluví english takže musím tiež:-)...a ještě naučit se s tím posílat zprávy jak jsem třeba dostal já, jako aby se přepnul na tuto frekvenci atd:-)[/quote]

Google, nebo návod. :P

Jinak také kliknout na CHAT na tom control panelu a pak do řádky napsat .msg komu text, tedy třeba ".msg ok-jar nazdar". (bez uvozovek)
By Filip
[quote="loquito"]
...a všicí mluví english takže musím tiež:-)...[/quote]

Nemusíš, pokud budeš lítat v Čr, tak čeština problém není. :)