VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By ONDR4.cz
Je tu další novinka - AirSimmer Extended Team
Celá věc spočívá v tom, že se zaregistrujete na jejich fóru, za 57 dolarů si stáhnete beta verzi Airbusu, zaregistrujete si ho a tím získáte přístup do sekce fóra, kterou vidí jen členové z Extented Teamu. Pak už jen hledáte bugy a ty spolu se svýma připomínkama píšete do fóra.
Jako odměnu za spolupráci pak získáte upgrade na plnou verzi zdarma (včetně FSX až bude). :)

Bohužel vám k tomu nemůžu nic víc napsat ani poslat screenshoty. Na celou akci totiž platí přísný NDA (Non-disclosure agreement) a tak vám za jakékoliv sdílení informací o projektu mimo \"Extended Team Forum\" přinejmenším zruší další možnost se projektu zúčastnit.
By A319CJ
pokud můžete sdělit, tak jaký ten add on je? Samozřejmě s přihlédnutím k tomu, že se stále jedná o nedodělek
By ONDR4.cz
[quote="A319CJ"]pokud můžete sdělit, tak jaký ten add on je? Samozřejmě s přihlédnutím k tomu, že se stále jedná o nedodělek[/quote]
Bohužel nemůžeme, ale zatím to vypadá slibně :).
By DngrsKuzle
Dalo by se nejak nastinit, jak je to narocne na pocitac? Jestli ma totiz cenu se do toho zkusebniho programu hlasit. Necekam nejake benchmarky, ale treba porovnani s ostatnimi addony.
By tmx
Hele, co znamená, že je to verze pro FS9? Ona nejde pod FSX? Co na ní ve FSX nejde?
By amalka
Heh? Já žil v domění že to bude jen pro FSX? Jakýkoliv letadlo vyrobený pro FS9 a portovaný do FSX je možný rovnou vyhodit.

Viz.

\"My fps are quite bad I think: vc - around 15, 2d around 20. In the same scenario another planes like maddog 2008 or md11 are maintaining 30 fps...\"

\"I\'m more than happy with the frames of this monster. I usually have around 12 fps with aircraft like Level-D 767 and sceneries like German Airports plus nice weather from Active Sky Advanced, but I\'m experiencing about 5 fps more with the Airbus\"

S tím ať se dou bodnout.
By ONDR4.cz
Wilco jsem jen chvíli zkoušel a oproti tomuhle je Wilco na úrovni defaultních letadel, jak ve funkčnosti systémů, tak vizuálním dojmem.
Funkční budou prakticky všechny věci, na které si vzpomeneš, což se o Wilcu nedá říct ani náhodou, hlavně o tom jeho FMGS.
Zatím ještě nic moc prozrazovat nemůžu, ale plno věcí ohledně Airbusu je zodpovězených na AirSimmer fóru a brzy by již mělo začít finální testování a členům ET skončit NDA, což znamená, že o informace, screenshoty a videa nebude nouze. Ještě chvíli vydržte ;).
By Pavel
Poslední dobou se těším čímdál tím víc :) akorát ěm štve že jsem propás možnost být v ET :P
By Filipos
Prý brzo... Ale to už říkají hodně dlouho. Každopádně se těším taky :)
By ADIO man
[quote="Filipos"]Prý brzo... Ale to už říkají hodně dlouho. Každopádně se těším taky :)[/quote]
Aha. No určitě to vyzkouším :) ... Ovšem aby to nebylo jako s Mafií 2, kterou už taky zatraceně dlouho odkládaj :D
By amalka
Nj, ale i to demonstrační video při tom pojíždění po rwy bez brzd cuká. :(
By ONDR4.cz
23. srpna by mělo vyjít toto: http://www.forum.aerosoft.com/index.php ... 27250&st=0 Ale tomu už vůbec nevěřím.

ad Release date Airsimmer: \"When it\'s ready.\" :) Zatím žádné přesné datum stanovené nebylo a asi ani nebude. Prostě až bude všechno bez bugů fungovat jak má, tak se to vypustí do světa.

amalka: Nezapomeň, že je to pořád ještě beta.
By amalka
[quote="ONDR4.cz"]

amalka: Nezapomeň, že je to pořád ještě beta.[/quote]

To já nezapomínám. Ale o důvodech ztráty FPS již jisté ponětí obecně mám a jde vždy o důsledek základního designu, tedy něco co se betatestingem a laděním už z principu řeší těžko.

Doufám jen, že tomu autoři přikládají dostatečnou váhu (což mi moc nepřijde), protože byť by to bylo nejpropracovanější letadlo tak s 15ti FPS to bude létat málokdo.

P.S. Jestli dobře chápu, ona není zcela oddělená fsx a fs9 verze. FS9 letadla opět z důvodu rozdílnosti struktur FS9 a FSX mají dramatický FPS loss vůči FSX native letadlům, takže se bojím že ten problém bude právě v tomhle.

Ale nechme se překvapit, kvalitní A320 addon tady neuvěřitelně chybí, takže jim asi nejen já držím palce.

P.S.S. Už je oznámená cena?
By ONDR4.cz
Ta A320 od Aerosoftu má být určená pro lidi, co nechtějí maximálně propracovaný letadlo jako je AirSimmer, ale stačí jim pěkný model s VC. Názor ať si na to udělá každý sám, já v tom moc velký smysl nevidím. Cena tohoto by měla být o hodně níž než třeba letadel od PMDG. A když už jsme u té ceny, tak AirSimmer bude stát $89.95 - obsahuje A318, A319, A320 a A321 pro FS9 i FSX + AirSimmer Live! (pushback interface, virtual crew, failure generator, ACARS, ...)