[quote="Pavel"]Klasickou noční texturu, jako že by tam lítali vojáci s L-410FG v noci a nasnímkovali to? To asi neprojde
Eddie, a jak hodně je reálné doplnit takto sezónní a noční textury k celé této scenérce? To se dělá až v tomto stavu kdy to jsou BGL soubory, nebo potřebuješ ty zdrojáky? Kdyby šlo jen o strojový čas, tak mi to tu může běžet klidně furt...
PB[/quote]
Pavle je mi moc lito. Ja jsem opravdu veliky kutil, ale především totalni laik. Nevim ani co presne znamena vyraz "zdrojaky"

A to nekecam, není to zadna falesna skromnost. Proste tomu nerozumim.
Hotova BGLka nedokazu VUBEC NIJAK upravit [snad jen přejmenovat ano] !!
Proto také například, když postupne pridavam do mnou vytvorene 0.5m/pix ortofoto Prerova, K.Varu, V. Mezirici a Brna vodni plochy, delam to proste kompletne znova. Snazim se zachovávat zvolene rozdeleni oblasti podle souradnic a jednotlive BGLka proste vymenim.
Jedine co pouzivam je cash v FSETu. Takze nemusim stahovat znova ty tiles z GM. Casu to ale moc neusetri popravde. V podstate nove stazeni je u mne stejne rychle jako "prolistovani" slozky cash.
Velmi rad budu nápomocen, bude-li to v mych silach. Musel bys ale prekousnout, ze se mnou budes muset mluvit HODNE, HODNE cesky.
Nechci se nijak vnucovat, ale mozna nekdy by bylo i jednodussi sejit se na skypu.
Pro mne také není problém jak stahovani, tak práce pocitace. Trochu me zacina tlacit ulozny prostor. Jen samotne testy rocnich obdobi a vodnich ploch v okoli Brna mi zaplnily 4 TB disk.

Nic z toho zatím nemuzu vymazat, dokud nedojdu ke konecnemu rozhodnuti jakou cestou se budu ubirat.
PS: Pro ucely mého vzdelavani: Pod pojmem "zdrojaky si muzu představit tiles co stahne FSET a ty giganticke BMPcka co se vytvori a vodni a sezonni "masky" ? Proste vse co se vytvori před konecnym zkompilovanim finálního BGL ? Chapu to spravne?