[quote="Jindra"]No půl tečky je přesně ta tráva. Konkrétní hodnoty teček (kolik metrů je tečka apod) najdeš buď v AOM nebo na naší Wiki. Ať už to způsobilo cokoliv, s půltečkou mimo bych autoland nejpozdějí na minimech zrušil a zahájil proceduru nezdařilého přiblížení. Pokud jsi viděl dráhu, měl jsi to vypnout (a zakřičet "I HAVE THE AIRCRAFT") :-) a jít na ruku.
Samozřejmě, že jsme se s tím setkali a to nejen u PMDG. Chybí jen dodat, jaký byl v ten okamžik zrovna vítr. Tato hodnota by to myslím celé rozlouskla. Tato hodnota je taky součástí approach a final checklist (landing data ............. received). Správně by člověk měl vědět, co s tím.
Jako poslední upozorňuju, že pravidla tohoto fora vyžadují u každé registrace doplnění reálného jména v profilu. Učiň tak, prosím.[/quote]
Diki vsem za odpovedi, samozrejme v realu nebo online bych to davno vypl, zajimalo me, jestli s tim ten autopilot hodla neco udelat

Zapomnel sem dodat ze vitr jsem mel vyplej. Ptal jsem se hlavne proto, ze jsem nevedel, jestli je to nejakej beznej "bug" nebo uz zase delam neco blbe...