VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By Datum13
Daně pokud mas PayPal tak jsem ti ochoten tu stovku za ten měsíc poslat. Možná že by jsme našli misto někde jinde levneji. Schválně kouknu kolik mám mista na mem Dropboxu. Mam kámoše IT možná že to muže schovat někam na FTPko se slusnym připojením:-)

Daniel
By AshBird
Datum13: nee, Pay-pal samozřejmě mám, ale to není třeba, hlady neumřu. jen mi hlavně napište kam to mám uploudnout aby to bylo rychlé pro stahovatele.
A hlavně záleží na Vojtovi tmx jak se k tomu postaví.
By Datum13
Momentální man na dropboxu 52GB ale mužů upgrade na 1000. Tak jestli chtě muže se to dat ke me. Ale jak rychle je stahování to opravdu nevím. Předpokládám že pomerně rychlé
By AshBird
no čeká se na Vojtu, zda už dokončil testování a zda mi pošle adresu na kterou mu já pošlu flash a následně to uploudnu na nějaký server.
By eddiex
Zdravim vsechny!
Rad bych se pridal do teto akce.
Pozdeji mohu nabidnout nektera vylepseni v podobe konkretnich mist, ci mest v lepsim rozliseni a postupne ruzne oblasti se zpracovanymi vodnimi plochami. [vlastni vytvory]

Nejsem odbornik, tak se asi nedokazu vyjadrit odborne spravne. Tedy vlastnimi slovy: Vodni plochy budou v stejne barve, jako na ortu, ale bude to jako voda, nikoliv jen pevna rovna plocha. Doufam, ze se to da pochopit takto.
Eddie
By ASG29
Pánové, už by to chtělo něco vymyslet a dohodnout ( a Vojta aby to už měl hotové ;) ). Konečně jsem \"doplánoval expediční let kolem ČR\", respektive přes všechna letiště mimo Kbel a Čáslavi, takže nové a pořádné ( Jardo, to tvoje je ale také dobré) ortho by se hodilo...
By Pavel
Vojta slibuje, že se dostaví do hospody příští týden, takže pokud se z toho nevymluví tak mi to snad překopíruje do PC a pak to bude nasdílené ihned. Tak snad příští sobotu zde :)

PB
By AshBird
Včera byla Vojtovi odeslána 64GB flash. Pokud to na ní stihne nahrát a odeslat třeba do úterý, tak budu s uploadem na nějaký server asi rychlejší.
Poraďte mi, prosím kam by bylo nejlepší (user-frendly) to uložit. Na poplatcích mi nezáleží.
By Pavel
Já osobně jsem příznivcem google drive, slušná konektivita, dostupné pořád, jednoduché pro stahující... Případně dropbox, tam je to podobné. Spíš přemýšlím nad tím, jeslti to nerozsekat do RARu třeba po 4GB, aby se to lépe stahovalo - když někomu s pomalejší linkou vypadne stahování většího balíku v půlce, tak má docela smůlu.

Případně na mega.co.nz (bývalý megaupload) teď nabízí 50GB zdarma pro každého, tak kdyby se to tam vešlo tak je to také možnost (nebo to rozdělit na dva účty).

PB
tak jsem to VFR zkusil a musím říct, že moc pěkný. Jediný že to malinko maže, ale to může být blbým nastavením fsky. Pod letadle me terén kráně ostrý (cca 3-5) km. Víc do dálky je to už horší a jako by maže. Udělám nějaký fotky a dodám :)
By Pavel
Takže: v prvním postu byla přidána 2013 ultra-HD verze. Zatím je v příloze postu torrent, který se budu snažit po dobu několika týdnů večer a přes noc seedovat co to dá (cca 5MB/s), ulozto a megaupload odkazy přibydou hned jak to tam nasypu.

PB
By Pavel
Nainstalováno, vytestováno. Pod letadlem precizně ostré a to tak, že třeba v LKLT kde nemám scenérku jsou poznat čáry na taxiways. Cca 5km od letadla se to už maže, což je podle mě FSkou, nenačítá tam už tento LOD schválně, není to rozmazané nedostatkem výkonu, to vypadá jinak (tady se to po zapauzování FSky nedonačítá). Kdyby se někomu chtělo najít který parametr v FSX.cfg to je, bude vítáno. Při prudších obratech nebo rozhlížení se to občas trošku lagne, když to načítá nové textury, ale mám jen notebookovskou nvidii, nic extra.

PB
By ASG29
V fsx.cfg by to měl být LOD_RADIUS. Neměl by být nastaven na víc než 6.500000

Nenašel by se (časem) nějaký liberečák, který by mi toto nové ortho překopíroval na HDD? Kvůli omezené rychlosti stahování, při průměrných 40kB a nemožnosti mít stále zapnuté PC bych stahoval několik dlouhých měsíců...
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 16