VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By Aleš KL
Čau,
mám trochu problém u tohoto letadla.Když přistávám, tak si letadlo jakoby dělá co ho napadne.Prostě mě těsně před přistáním začne táhnout k zemi, jako by chtělo přistát samo, to je od něj sice hezký, ale pak mi bouchaj pneumatiky :) Taky po vypnutí autopilota, se musí vypnout jakoby dvakrát.Jednou ho vypnu a podruhé se něco vypne, až když už hodně kroutim s joystickem.Pak teprve začne trochu poslouchat.Dělám něco špatně? Nemůže to dělat třeba systém fly-by-wire?

Díky.
By Kenny
Dobrý den, je to asi blbá otázka, ale jak se tam nastavuje ILS ? jako frekvence atd. protože nevím jestli se má zobrazovat cockpit nebo jen VC, mě se zobrazuje VC a když kouknu na komunikaci tak mi nejde nastavit signal ILS, předem díky za radu
Kenny
Čau, nastav si hlavně jméno v profilu, dík :-)

Jinak vše se kromě abnormálních situací ladí v MCDU na stránce RAD NAV. A zde je k Airbusu ode mě obecně poměrně obsáhlá dokumentace, tak si jí zkus projít, jeslti o tom chceš něco vědět. Akorát na ten pitomej Airbus X toho moc aplikovat nepůjde, Wilco Airbus Volume 1 Evolution je o něco lepší.

PB
By Kenny
Díky, nastaveno, no právě že je pitomej, ale wilco je zatim na mě moc složitý, ale určitě plánovač využiju, a hold skusím se překonat a strávim 2 dny nad Airbusem od wilco a pokusim se něco naučit, díkes :)