VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By Dr1v3R
Mam Flight1ATR na FS9 a patch na FSX..Jenomze..nainstaluju, spustim, kliknu na ATR a hodi mi to chybu neodesilat - v evetvwr.exe tohle..
Název chybující aplikace: fsx.exe, verze: 10.0.61472.0, časové razítko: 0x475e17d3
Název chybujícího modulu: KERNELBASE.dll, verze: 6.1.7600.16385, časové razítko: 0x4a5bdaae
Kód výjimky: 0xc0000005
Posun chyby: 0x000016a0
ID chybujícího procesu: 0xc14
Čas spuštění chybující aplikace: 0x01cc6d8ac62afff2
Cesta k chybující aplikaci: C:\\Program Files\\Microsoft Games\\Microsoft Flight Simulator X\\fsx.exe
Cesta k chybujícímu modulu: C:\\Windows\\system32\\KERNELBASE.dll
ID zprávy: a44f4758-d97e-11e0-8497-000272149ad4
By firlet
Nemate nekdo kdo letate s ATR od Flight1 poneti jak do FMC importovat letove plany, ktere Semik ulozi ?
Ulozil jsem si je do spravneho adresare ve spravnem formatu a pouzil postup dle navodu u letadla, ale bez uspechu - FMC dela, jakoby tam zadne plany nebyly :-(

Zdejsi asi nejvetsi ATR Guru mistr Vojik bohuzel tyto importy nepouziva, tak snad bude nekdo dalsi kdo na ATR leta a vi ..
By SenorAmigo
V dokumentech vytvoř složky Flight1\\Flight One ATR 72-500\\FlightPlans a do tý poslední je dej. Problém přišel se Sp1. Nechápu proč výrobci na ten chybný odkaz umístění nepřišli. Trvalo mi půl roku než jsem nato přišel.
By firlet
Aha .. no to je mazec, to by me nenapadlo :-o Diky.

Jinak ja SP1 asi potrebuju, protoze bez jeho instalace mi pada cela FSX hned pote, jak zkusim vybrat v FMC temer jakykoli SID nebo STAR :-(
By Schindler
Dneska mě z nadšením trkl nápad, že se začnu učit s ATR72 od FlightOne. No, ale zklamání se taky dostavilo...verze pro FS9 + Update na FSX. I za pomocí JK jsme to nevyřešili a přímo ATR72 jsem pro FSX nenašel...?

Jinak při instalaci to chce vybrat FS9.EXE, tak vybereme...instalace do jakýkoliv i do složky FSX skončí tím, že nejde to tam rozbalit?